LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 06-26-2004, 12:53 PM   #1
robby737
Member
 
Registered: May 2004
Distribution: mandrake
Posts: 66

Rep: Reputation: 15
modem / internet problem, no help in newbie section


I use a dial up connection with a HARDWARE MODEM and I just upgraded from 9.1 to 10 official and now it takes 3 to 5 minutes to load a web page versus seconds in 9.1. I dont know the terminology but you know the sound that you here (on the phone) when trying to make the initial connection to the server, it continues to do that at about ten second intervals, (never noticed that happening with 9.1. It seems that the computer is never sure its connected and sends the initial connection signal (dont know correct nomenclature) and is only receiving info in between the initial connection querry (tones).
 
Old 06-26-2004, 02:26 PM   #2
david_ross
Moderator
 
Registered: Mar 2003
Location: Scotland
Distribution: Slackware, RedHat, Debian
Posts: 12,047

Rep: Reputation: 67
Please do not post the same thread in more than one forum. Picking the most relevant forum and posting it once there makes it easier for other members to help you and keeps the discussion all in one place.

http://www.linuxquestions.org/rules.php

The original is here:
http://www.linuxquestions.org/questi...hreadid=197933
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connecting to Internet (Newbie Problem) Fiddlinboy Linux - Newbie 4 07-24-2005 09:09 PM
Help newbie here (sound n modem problem) noyz Mandriva 11 02-17-2004 09:32 PM
Frustrated newbie....internet sharing problem caro Linux - Networking 3 06-09-2003 08:05 AM
Maybe better off in the newbie section...but it's kinda general...sort of...maybe.. Valael Linux - General 2 10-20-2002 11:24 PM
.DCOPserver_ file missing (POSTED IN NEWBIE SECTION ALSO) Lazlo Linux - General 0 07-17-2001 11:27 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 06:44 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration