LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-25-2005, 08:23 PM   #1
dsheller
Member
 
Registered: Jan 2003
Posts: 56

Rep: Reputation: 15
FC4 Eth0 not connecting


I just installed FC4 and it wasn't bringing up Eth0. So I added the device with the Network utility and restarted the network service, it failed to determine ip information. Reboot, same deal.

I don't know what is wrong, it worked just fine on RH9 yesterday. Any ideas?
 
Old 10-25-2005, 09:41 PM   #2
ro_nicu
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Distribution: Slackware, Mandrake
Posts: 27

Rep: Reputation: 15
can you post some logs please?
 
Old 10-25-2005, 10:07 PM   #3
dsheller
Member
 
Registered: Jan 2003
Posts: 56

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Sorry, you'll have to tell me where to find them. I'm pretty new.
 
Old 10-26-2005, 02:12 PM   #4
dsheller
Member
 
Registered: Jan 2003
Posts: 56

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Well I did some digging throughout the forum and found some people having similar problems. I tried some things and found that sticking "noapic" on the end of the kernel command line works... but can anyone tell me what noapic is for?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
eth0 not connecting graystarr Mandriva 13 07-09-2006 05:59 PM
FC4 DHCP Configuration to eth0 babyj Linux - Newbie 4 06-26-2005 01:32 AM
FC4 dhcp configuring eth0 babyj Linux - Networking 4 06-25-2005 01:05 AM
FC4 eth0: transmit timed out Hyun Fedora 3 06-15-2005 11:53 PM
eth0 connecting when booting - but no connection alphalinux Linux - Newbie 7 01-27-2002 10:01 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 03:20 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration