LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-14-2004, 07:06 AM   #1
norbi99
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Posts: 17

Rep: Reputation: 0
Export Display From Sun -> Red Hat


Hello everyone.

I really need some advice here, I've been working on this for a couple of days without any luck. So here it goes:


At home I have a Red Hat9 box, and winxp box. I connect to redhat from winxp using vnc. From the RedHat box I ssh -X to a remote sun microsystems server. On the sun system i do the export DISPLAY=:redhatip:0.0 When I start the X application (xclock, netscape) everything looks fine, I get no "can not open display" message, but the window never comes up on the redhat display. I also issue the xhost + command on redhat before I ssh to the remote system.

X11 forwarding is enabled on the sun system. What could be wrong? Can it be because I use vnc to connect to the red hat system? Or do I need some ports opened on the RH system?

any help is much appreciated.

thanks
 
Old 11-14-2004, 09:16 AM   #2
norbi99
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Posts: 17

Original Poster
Rep: Reputation: 0
nm, I figured it out. I had to open a port ( 6000 ) . Once it was open, it ran fine if I was on the redhat box, but trough vnc I still get some xlib error message.. thats an other project for an other day..
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dual display in Red Hat 9 leemoreau Red Hat 1 01-24-2004 12:23 PM
Red Hat Linux 8.0 SCSI Tekram DC305 Sun 811 (Segate st41600N) install problems cgtueno Linux - Hardware 5 07-09-2003 03:08 PM
Red Hat 7.2/Radeon TV Out (No display) James Stanen Linux - Hardware 0 05-14-2003 10:49 PM
sun JDK1.3 and Red Hat 7.1 (kernal issue?) boinkingwinkie Linux - General 2 07-18-2001 09:49 AM
sun JDK1.3 and Red Hat 7.1 (kernal issue?) boinkingwinkie Linux - Software 0 05-16-2001 07:53 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 12:39 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration