LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-26-2007, 12:36 PM   #16
lajner
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Distribution: Debian, Arch
Posts: 28

Original Poster
Rep: Reputation: 16
solved


Hi,
problem was at completely different place.

Solution: http://www.linuxquestions.org/questi...56#post2871256

It's quite dangerous bug I think, because everything looks fine with your ethernet card, but as was said two thousand years ago: "You will read your dmesg after every single boot and study every error, because only kernel knows everything!"

Bye
 
Old 08-26-2007, 02:02 PM   #17
soroccoheaven
Member
 
Registered: Jul 2007
Distribution: mandrake Mandriva Redhat CentOS Slackware
Posts: 221

Rep: Reputation: 30
will you pls post your ifconfig -a and route -nee
 
Old 08-26-2007, 02:38 PM   #18
lajner
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Distribution: Debian, Arch
Posts: 28

Original Poster
Rep: Reputation: 16
soroccoheaven

soroccoheaven: I could but I don't understand why. There's nothing interesting, you would see just my MAC, internal IP and adress of my router. I don't understand how it is connected to this.
 
Old 08-27-2007, 07:00 AM   #19
soroccoheaven
Member
 
Registered: Jul 2007
Distribution: mandrake Mandriva Redhat CentOS Slackware
Posts: 221

Rep: Reputation: 30
its up to you if you dont think so ..its fine
but dont you think you should provide required info so that it get resolved as you said you were able to get net before this installation so i dont think this is due to malfunctioning of your ethernet card..anyway

thanks
 
Old 08-27-2007, 12:59 PM   #20
lajner
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Distribution: Debian, Arch
Posts: 28

Original Poster
Rep: Reputation: 16
You probably overpassed my last post in this thread (http://www.linuxquestions.org/questi...0&postcount=16) which has title "solved" I had two problems with my laptop and finally turned out that it was just one problem - so I posted link to another forum where is more info.

When I was writting my response I thought that you just want to know more about this issue. I hope this is clear and you don't think I am fool - same as I don't think you are fool because of overpassing this problem was solved. Thanks for your interest anyway, Soroccoheaven!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How To Install A Personal Wiki On ArchLinux ravisghosh Linux - Newbie 1 01-16-2007 01:12 AM
Noob attempt at running SUSE Linux 10 as DHCP/DDNS/NFS/Samba Server Robhemmings Linux - Networking 1 04-12-2006 08:13 AM
DHCP server won't stay running rrwhite Linux - Networking 2 08-14-2004 09:31 PM
Newbie archlinux install, some help please Mindaugas Arch 7 03-30-2004 12:54 PM
running apache server behind DSL Gateway josephswagner Linux - Networking 1 12-07-2002 07:05 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 05:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration