LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-05-2003, 10:25 AM   #1
lectrix
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
blastcl3: errno=107,Transport endpoint is not connected?? Help please.


Hi,
I'm pretty new to Linux and am attempting to use it for analysis of sequence data. I have RedHat 7.3 which hasn't given me too many problems, but I am having trouble with the program "blastcl3." this program is supposed to connect to the NCBI BLAST database and submit queries from a local file of sequences, returning a list of matching sequences. I run (as root) ./blastcl3 and get the following error messages: (A13-RC btw is just the name of one of the sequences in my file).

[blastcl3] WARNING: [SOCK::Shutdown] shutdown(read) failed {errno=107,Transport endpoint is not connected}
[blastcl3] WARNING: [SOCK::Shutdown] shutdown(read) failed {errno=107,Transport endpoint is not connected}

[blastcl3] WARNING: A13-RC: [CONN_Read] Cannot read data (connector "SERVICE/SOCK", error "Timeout")


<<< Re-establishing NETBLAST Service >>>
<<< Requesting NETBLAST service >>>[blastcl3] WARNING: A13-RC: [SOCK::Shutdown] shutdown(read) failed {errno=107,Transport endpoint is not connected}
[blastcl3] WARNING: A13-RC: [SOCK::Shutdown] shutdown(read) failed {errno=107,Transport endpoint is not connected}

I haven't turned up anything on this problem from various searches. Can anyone explain it to me and how to fix it?

Thanks!!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
System Log error: xinetd -Transport endpoint is not connected then Linux - General 2 01-02-2008 09:36 AM
Slackware 10.0 and AOpen 107 keyboard Aeos Slackware 5 08-22-2004 10:59 PM
Dante client problem: control-socket: Transport endpoint is not connected phonic Linux - Networking 1 07-14-2004 05:46 PM
Pioneer DVR-107 Greebo Linux - Hardware 0 06-21-2004 10:15 AM
blastcl3- transport endpoint not connected?? help please lectrix Linux - Software 0 11-05-2003 11:14 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 03:52 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration