LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (http://www.linuxquestions.org/questions/index.php)
-   Linux - Hardware (http://www.linuxquestions.org/questions/forumdisplay.php?f=18)
-   -   usb ports and sound card don't work properly (http://www.linuxquestions.org/questions/showthread.php?t=4175442656)

kox444 12-23-2012 04:44 AM

usb ports and sound card don't work properly
 
Hi. I don't know if it's the right forum. I got a hardware issue. My computer has started screwing. When I booted I got a message about checksum being bad and options to change settings or load defaults. I got it few times, then it booted normally. Then after a while I noticed I have no network connection. The usb port suddenly stopped working. I connected the modem to another port and it worked. After reboot I had no network connection again. So ethernet is the only way to go. But the main problem is not usb ports. I have no sound since then! If I turn volume up or down, the volume bar in Debian doesn't fill at all, it's empty. Any ideas? And it's not a software problem. I have no sound on Windows either.

cascade9 12-23-2012 05:19 AM

Check your BIOS. Its possible that for some reason your BIOS has turned off sound, networking and USB ports.

kox444 12-23-2012 10:42 AM

USB is enabled. It is working right now, but I don't know what about later. I don't see any option for sound card. It is integrated sound card. It's also not about networking, I couldn't connect because I was connected via usb.


All times are GMT -5. The time now is 11:32 AM.