LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-15-2003, 09:54 PM   #1
Bolivar
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2003
Posts: 24

Rep: Reputation: 15
No default libao driver available.


Using archliux .4 with emu10k1.
I added "alias sound emu10k1" to modules.conf and "modprobe emu10k1" to rc.local.
When I boot and lsmod the driver is loaded. If I try to play an mp3 using mpg321 I get the error found in the subject.
If I switch to root, I play without errors.

Your help is appreciated.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gaim 1.5.0 won't run: Can't find libao.so.2 even though I have it? MamaWombat Linux - Software 14 11-09-2005 01:16 PM
Cross-Platform LibAO Ross Clement Programming 0 03-05-2005 05:19 AM
Default Driver Scratchy and Terrible thcmwz Debian 2 12-05-2003 07:12 PM
GAIM, Sound, and libao DanzelKun Linux - Software 3 11-05-2003 10:30 PM
Gaim and libao problem alpinewonder Slackware 6 08-04-2003 12:05 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware

All times are GMT -5. The time now is 03:11 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration