LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-01-2003, 11:11 PM   #1
sandbag
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Location: Boston, MA
Distribution: Redhat
Posts: 9

Rep: Reputation: 1
Question Lost Interrupt


Hello All:
I am working on installing Redhat Linux 7.0 onto my computer and during the installation process when Linux is looking through my drives(hda-hdd), I get an error on hdd that repeats "hdd: lost interrupt" over and over again.

Here's my computer specs:

Abit BP6 mobo
2 500Mhz Celeron Procs
384MB
3dfx Voodoo 3000 PCI card

Primary Master: 6 Gig IBM hd
Primary Slave: CD Burner (Ricoh)
Secondary Master: CD Drive (Pioneer)
Secondary Slave: Iomega Zip 100

I believe Linux lists these items as hda, hdb, hdc, and hdd. So I've figured that the Zip drive is the source for this error message. I've checked it already and it works fine. What can I do to get this install started?
Thanks,
_sandbag
 
Old 08-02-2003, 05:04 AM   #2
faheyd
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: Northern California (NorCal)
Distribution: Ubuntu 7.04 and DSL/Puppy etc
Posts: 342

Rep: Reputation: 30
For an easy answer, try a different RH version. Or try reading these, http://www.ussg.iu.edu/hypermail/lin...06.2/1450.html or http://www.greenend.org.uk/rjk/2002/...interrupt.html .
 
Old 08-02-2003, 11:18 PM   #3
sandbag
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Location: Boston, MA
Distribution: Redhat
Posts: 9

Original Poster
Rep: Reputation: 1
thx for the 411. I decided to unhook the IDE cable to the Zip drive and performed the install. The install went through perfectly and upon reboot, the system returned an "L" and a blinking cursor. I've reinstalled but I get the same response. Any ideas on what this problem is?
Thx!
_sandbag
 
Old 08-03-2003, 06:57 AM   #4
faheyd
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: Northern California (NorCal)
Distribution: Ubuntu 7.04 and DSL/Puppy etc
Posts: 342

Rep: Reputation: 30
For an easy answer, try a different RH version.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
hdc: lost interrupt sybille Slackware 2 06-18-2005 12:23 PM
Lost interrupt dwhite Mandriva 2 08-10-2004 06:43 AM
HDA: Lost interrupt? Please Help zmttoxics Linux - General 6 06-02-2004 11:33 PM
hdd: lost interrupt decapman Linux - Hardware 0 12-30-2003 05:07 PM
hda: lost interrupt gravy21 Linux - Newbie 1 09-27-2003 10:23 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware

All times are GMT -5. The time now is 08:20 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration