LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-25-2007, 10:16 PM   #1
mmkader
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2007
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
G33 problem "no devices found"


I bought a Gigabyte motherboard with intel G33 chipset and core 2 quad processor Q6600 at 2.4 Ghz and 8MB cache. I'm trying to install Redhat Enterprise 3 and 4. and error message in case of RHEL 3 wat "no devices were found" at the preinstalling process. in case of RHEL 4 the same message were obtained after the complete installation when the OS booted.

NOTE: the HDD was seen by the motherboard and windows xp were successfully installed.
 
Old 10-27-2007, 12:27 PM   #2
GrueMaster
Member
 
Registered: Aug 2005
Location: Oregon
Distribution: Kubuntu.
Posts: 848

Rep: Reputation: 30
The problem is that there is no driver support for those older distributions. You'd have better luck with RHEL 5 or another distro. You "might" be able to get it to work if you configure the drives as legacy or native in the bios (I can't remember the exact setting).
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
gnome-volume-control "Sorry, no mixer elements and/or devices found" [KIA]aze Linux - Newbie 1 06-24-2010 03:14 PM
"No volume control GStreamer plugins and/or devices found" Frank Soranno Linux - Hardware 2 01-20-2009 11:21 AM
Getting ERROR "no valid devices were found ..." on Installation of RedHat Linux 9 salil.mehta Linux - Laptop and Netbook 16 07-25-2006 08:45 PM
gnome audio error: "Sorry, no mixer elements and/or devices found" dexim Linux - Software 1 11-23-2005 09:41 PM
VIA audio configuration: "Sorry, no mixer elements and/or devices found" ahz Linux - Hardware 18 08-06-2005 07:45 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware

All times are GMT -5. The time now is 05:09 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration