LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware
User Name
Password
Linux - Hardware This forum is for Hardware issues.
Having trouble installing a piece of hardware? Want to know if that peripheral is compatible with Linux?

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-02-2004, 09:53 PM   #1
EiknomRepus
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Location: Seattle
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
AD1980 SoundMAX is detected but doesnt play sound.


I'm on RedHat Enterprise Linux 3. I ran the soundcard detection program and it detected it but when i clicked play test sound nothing played so it disabled sound. Does anyone know aobut a driver or way to get my AD1980 to work? PS I just started using Linux 3 days ago.
 
Old 09-25-2004, 05:15 PM   #2
polzbert
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Location: glasgow
Distribution: Knppix installed; Fedora Core 2
Posts: 14

Rep: Reputation: 0
Unhappy !!! SAME PROBLEM !!!

I have been looking for some days for an answer, because there are so many threads about this around and I do not want to open yet another thread about the same topic.

I think I read somewhere that we should turn off the "external mixer". wtf is this?

Can anyone post any gernal info in order to solve quite a lot of questions at once?

Thank you in advance

herbert
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound with ADI AD1980 integrated sound card Comptalk Red Hat 2 02-07-2005 05:08 AM
Soundblaster live detected but doesnt play sound Vincentius Linux - Hardware 2 10-23-2004 12:00 AM
Ad1980 SoundMax Audio ! StartFoxZero Linux - Hardware 1 03-28-2004 08:32 AM
mandrake 10 rc1 doesnt play a sound duker_d_cooker Mandriva 0 03-15-2004 07:55 PM
SB Live sound card detected, but does not play sounds digiplaya Linux - Hardware 7 01-15-2004 07:43 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware

All times are GMT -5. The time now is 10:33 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration