LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-06-2001, 06:29 PM   #1
jrmann1999
Member
 
Registered: Feb 2001
Location: Texas
Distribution: Slackware, Mandrake, LFS
Posts: 306

Rep: Reputation: 30

Someone please help!

I have a Diamond Monster Fusion, and have just updated to XFree86 4.1.0

Now whenever I get into my X-Windows sessions my display is corrupted. It's not totally useless, but it might as well be. It's like the server is spitting out random pixels in random colors in random places everywhere. What's worse is when I then exit the display, I get a corrupt console display as well. If anyone has had trouble with the tdfx driver and fixed it(this happened a bit in 4.0.3 too) please let me know how!

J
 
Old 06-07-2001, 08:11 PM   #2
Stimm
Member
 
Registered: Sep 2000
Location: I live in Williamsville NY, I'm from Lasvegas
Posts: 45

Rep: Reputation: 15
hey,
4.1.0 is still in beta, they only have source installs. I WOULDNT try them until they come with a major distro. use 4.0.3 for now, I got 4.1.0 to work but John Riggs (jriggs@xfree86.org) helped me out.. He knows it like the back of his hand. I have never seen tribes 2 so fast.
good luck
Stimm
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Undefined Screen " XFree86" reference by serverLayout "XFree86 Configured" comox *BSD 7 01-17-2005 05:47 PM
"extension "XFree86-DRI" missing on display" upgrading XFree86 to 4.3.0 on Sarge Moloko Debian 5 03-31-2004 05:06 PM
Help configuring XFree86 on YDL 2.3 (black screen & failed XFree86 -configure) EnVoy Linux - General 1 11-24-2003 04:32 PM
XFree86 4.3 on woody, can't run XFree86 -Config mtr Debian 6 08-15-2003 12:50 PM
Will ATI Radeon 8500 XFree86 4.2 driver work with Xfree86 4.3? Stevetgn Linux - Hardware 1 06-24-2003 06:16 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 04:15 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration