LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-30-2003, 09:31 PM   #16
pilot1
Member
 
Registered: Jun 2002
Location: USA
Distribution: Gentoo, Fedora Core
Posts: 408

Original Poster
Rep: Reputation: 30

Strange... This could possibly be the problem.

[root@andrew andrew]# rmmod cs4232
cs4232: Device or resource busy


Last edited by pilot1; 05-30-2003 at 09:33 PM.
 
Old 05-30-2003, 09:41 PM   #17
emetib
Member
 
Registered: Feb 2003
Posts: 484

Rep: Reputation: 33
ps ax

look through that to see if you can see anything that might be related to your sound. if so then

kill pid

the pid is the number that will be in front of the listing
 
Old 05-31-2003, 06:11 AM   #18
pilot1
Member
 
Registered: Jun 2002
Location: USA
Distribution: Gentoo, Fedora Core
Posts: 408

Original Poster
Rep: Reputation: 30
I don't see anything that appears to be related..
 
Old 05-31-2003, 09:17 AM   #19
emetib
Member
 
Registered: Feb 2003
Posts: 484

Rep: Reputation: 33
then i would try the rmmod again. do it when you first come on, hopefully nothing will be trying to use the sound modules then. you could also check to make sure nothing is trying to play, that will take a while. like when you first login, you might have sound playing, since something is wrong it just keeps going, kind of like freezing your sound mods. if that makes sense.


other than that, learn the installation wizard once more.

good luck
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sound stopped working Rarrum Linux - Software 1 01-09-2005 03:53 PM
sound stopped working King4lex Debian 13 12-14-2004 01:36 PM
sound stopped working xemous Linux - General 3 10-14-2004 08:52 AM
My sound just STOPPED working.... oicdn Linux - Software 7 06-02-2004 04:40 PM
My sound just STOPPED working. oicdn Linux - Hardware 7 01-28-2004 02:28 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 01:06 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration