LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-28-2003, 10:48 AM   #1
nysethe
Member
 
Registered: Jul 2003
Distribution: Fedora Core 1
Posts: 35

Rep: Reputation: 15
Smile RH9 Fails to install under MS-DOS


I am trying to install RH9 on systems over a network. The server is Windows 2000. I have RH 7.2, 7.3, 8, and 9. I am able to install only RH8 at this point this way. It is important that I boot with a MS-DOS bootdisk, as I also install othere OS's from time to time. I am looking to basically create a disk that will allow me to install anything. (Ghost is not an option)

This is what I have done:

I have created an MS-DOS 7.1 (Win98 DOS) bootdisk. This disk starts up CD-ROM support, and loads my network card driver, and starts up the NetBEUI or TCP/IP protocol.

After everything is done loading, I am able to map to a share on the network, and run autoboot.bat from any of the 4 RedHat directories I have on the server.

When I do this with RedHat 8, I am successful in getting the installation to launch. When I try RedHat 9 or 7.3, the system locks up after starting some services before the installer takes over.

The last few lines I get before the system locks up are:
PCI: Found IRQ 9 with 00:1d.2
PCI: Sharing IRQ 9 with 00:1f.1
PCI: Sharing IRQ 9 with 02:02.0
usb-uhci.c: USB UHCI at I/O 0xec00, IRQ 9
usb-uhci.c: Detected 2 ports
usb.c: new USB bus registered, assigned bus number 4

Both RH9 and 7.3 seem to lock up at the same point, but RH8 flys on by and works great.

What could be the problem here?

Thanks,
Erik
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RH9 FTP install fails moosedrool42 Red Hat 3 02-02-2005 02:56 AM
Bad Blocks - RH9 install fails. luchobucho Linux - Hardware 6 09-28-2004 08:23 AM
RH9.0 install - disc 2 media test fails! HansJ102 Red Hat 2 10-13-2003 08:02 AM
RPM install on RH9 fails hotblack Linux - Software 6 09-02-2003 03:02 AM
Installing RH8 & RH9 from MS-DOS nysethe Linux - Networking 9 08-04-2003 12:14 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 03:11 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration