LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-26-2005, 01:46 PM   #1
ephman
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2005
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Make Error (please help i need my webcam to work)...


hi,

i'm having a real tough time trying to install this nw802 video driver for my dark ring logitech quickcam. this is the output for when i make (ha ha ha). any ideas how i can fix this???


root@wintermute:/home/ephman/nw802-2.4/nw802-2.4# make
ln -sf /lib/modules/`uname -r`/build/drivers/usb/media/usbvideo.h .
ln -sf /lib/modules/`uname -r`/build/drivers/usb/media/usbvideo.c .
make -C /lib/modules/`uname -r`/build SUBDIRS=`pwd` modules
make[1]: Entering directory `/lib/modules/2.6.12-10-686/build'
make[1]: *** No rule to make target `modules'. Stop.
make[1]: Leaving directory `/lib/modules/2.6.12-10-686/build'
make: *** [default] Error 2
root@wintermute:/home/ephman/nw802-2.4/nw802-2.4#


thanks for the bandwidth,
ephman
 
Old 12-27-2005, 11:15 PM   #2
nadroj
Senior Member
 
Registered: Jan 2005
Location: Canada
Distribution: ubuntu
Posts: 2,539

Rep: Reputation: 60
did you run './configure' first? does your system meet all prerequisites as defined in the documentation?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I don't get my webcam to work wjleon Linux - Hardware 0 04-15-2005 10:15 AM
how to get labtec webcam to work? greenbox Linux - Hardware 12 03-21-2005 11:22 AM
automake error/make doesn't work anymore deadlove75 Linux - Software 0 06-22-2004 06:03 PM
Error inserting Intel8x0 Module to make Sound Card Work cthrax Linux - Hardware 3 06-14-2004 11:11 PM
Labtec Webcam.........Can it work? Kryptow Linux - Hardware 3 09-16-2002 10:42 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 09:04 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration