Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.


  Search this Thread
Old 12-09-2005, 07:32 PM   #1
Registered: Dec 2005
Location: New Jersey
Distribution: Slackware 10.2
Posts: 42

Rep: Reputation: 15
Lilo then BLANK! (Slackware 10.2)

Okay, so I got Slack installed, and I got Lilo installed.

My problem is that when Lilo comes up and asks for boot, I type Linux (being my only option). After that...the screen clears and nothing happens.

Now, I know that I can boot, when I use my bootdisk, which I made during install, I can load up and get on Slack, get KDE running, etc...

Old 12-10-2005, 02:29 AM   #2
Senior Member
Registered: Mar 2003
Location: Seattle
Distribution: Slackware ?-14.1
Posts: 1,029

Rep: Reputation: 47
edit your lilo.conf file
change the vga= option to say vga=normal

you can do this by booting with slack CD1
1. mkdir hd
2. mount /dev/hda# /hd (mount your root partition)
3. chroot hd/
4. cd /
5. vi /etc/lilo.conf
make your changes and save
6. lilo
Old 12-11-2005, 01:33 PM   #3
Registered: Dec 2005
Location: New Jersey
Distribution: Slackware 10.2
Posts: 42

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Thanks. That did it.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lilo ntldr missing after running lilo after slackware install SeriousArnoud Slackware 1 08-16-2005 10:07 AM
Blank Screen on Startx with Slackware 10.1 07mackenzie Linux - Hardware 5 05-01-2005 04:01 PM
unable to start x -- blank screen--slackware 9.1 markpelletier Linux - Software 6 11-19-2003 10:56 AM
M9.1 boots after Lilo w/blank monitor?? buddha Mandriva 2 10-04-2003 09:38 AM
I install Slackware on small HDD with LILO, can't boot LILO? kleptophobiac Slackware 4 08-10-2003 05:50 PM

All times are GMT -5. The time now is 08:47 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration