LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-28-2004, 03:11 PM   #1
mitchmiller
Member
 
Registered: Feb 2004
Posts: 30

Rep: Reputation: 15
Lilo problems


Trying to install Mandrake 9.2 on my father-in-laws pc.

He has two hard drives, the install seems to go fine until we get to the lilo part.

If we choose to install lilo on the MBR when we reboot all we get after the POST is "99 99 99 99..."

If we choose to install lilo to the 1st sector of the root partion then we get nothing after we reinstall.

and if we choose to install to floppy we get an error while writing to floppy message.

Any suggestions.

Thanks
Mitch
 
Old 03-28-2004, 03:35 PM   #2
fancypiper
LQ Guru
 
Registered: Feb 2003
Location: Sparta, NC USA
Distribution: Ubuntu 10.04
Posts: 5,141

Rep: Reputation: 60
Perhaps these links will help.

LILO fails: Error messages and their interpretation
LILO mini HOWTO
Multiboot with LILO HOWTO
LILO, Linux Crash Rescue HOW-TO
Installing a bootloader

# Mandrake links
Mandrake home page
Mandrake Users website
Easy urpmi config for Mandrake
urpmi mini-HOWTO
All You Ever Wanted to Know About Urpmi But Never Dared Asking Before
Maximum RPM
rpmfind
You didn't install the developmental packages? As root, command:
urpmi gcc
An Introduction to the Midnight Commander. You can install it by commanding:
urpmi mc
Midnight Commander home page
Installing a bootloader

Last edited by fancypiper; 03-28-2004 at 03:38 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lilo problems and sound server problems duhasst0 Slackware 12 08-02-2004 01:14 AM
lilo problems in 9.1 osc Slackware 2 02-19-2004 07:57 AM
lilo problems! Kjetil4455 Slackware 15 08-04-2003 08:18 AM
Lilo Problems eForce Linux - Newbie 0 11-16-2002 03:32 PM
lilo problems..... vcheah Linux - Software 3 12-05-2001 10:25 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 07:04 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration