LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-27-2005, 09:44 PM   #1
tdking19
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2004
Distribution: Slackware
Posts: 16

Rep: Reputation: 0
LILO Config


Hello,

I'm trying to configure LILO to boot windows from /hdb (a little 4 gig HD I use to play warcraft on since my video card sucks in cedega) when I turn on the computer and choose the option to boot from there I get an error that says 'Disk Read Error press Crtl+Alt+Delete to reboot.' Is it possible to do what I'm trying? If I have the second hard drive in by itself it boots fine, if they are both in it boots to LILO. I've included my lilo.conf for reference.

boot = /dev/hda
message = /boot/boot_message.txt
prompt
timeout = 300
default = Linux-2.6.10
reset
vga = 773

other = /dev/hda1
label = Longhorn-5048
table = /dev/hda

other = /dev/hdb1
label= Windows-XP
table = /dev/hdb

image = /boot/vmlinuz
root = /dev/hda5
label = Linux-2.4.29
read-only

image = /boot/vmlinuz-generic-2.6.10
initrd = /boot/initrd.gz
root = /dev/hda5
label = Linux-2.6.10
read-only


Thanks for any help
 
Old 05-27-2005, 10:42 PM   #2
Baldrick65
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: Dunedin NZ
Distribution: Mint 13 Cinnamon
Posts: 653

Rep: Reputation: 31
Quote:
If I have the second hard drive in by itself it boots fine
This may be the clue ... are the drive jumpers on the second drive setup for it to be master or slave?

Baldrick
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LILO config for Slack 10.0 and XP Permaximus Linux - General 15 08-20-2005 11:10 PM
lilo.config mbr ???? nOOb1kanobee Slackware 5 03-01-2004 10:56 AM
LILO / lilo.conf - can't change the config clearh20 Linux - Newbie 14 06-05-2003 10:20 PM
RH 7.2 - Lilo Config wyvis Linux - Distributions 3 05-01-2002 09:24 AM
lilo config doodah Linux - Software 3 05-05-2001 01:43 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 10:16 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration