LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-20-2003, 07:22 PM   #1
Atrocity
Member
 
Registered: Nov 2002
Location: Hell
Distribution: FreeBSD, Slackware
Posts: 308

Rep: Reputation: 30
.htaccess help, passwords dont work


Ok I browsed this site and got help setting up the htaccess and the window now pops up and askes for the logn/pass but it will not let me into the site with any of the passwords created with htpasswd.exe, it just lets me try 3 times then tells me I am not authorized, this is what my files look like

Oh by the way this is on my windows particion cuase right now the linux wont work on our wireless for some reason, but the problem should be the same I would imagine

Here is the .htaccess file

AuthName "Restricted Access"
AuthType Basic
AuthUserFile C:\.htpasswd
Require valid-user
 
Old 02-20-2003, 09:11 PM   #2
Atrocity
Member
 
Registered: Nov 2002
Location: Hell
Distribution: FreeBSD, Slackware
Posts: 308

Original Poster
Rep: Reputation: 30
haha fixed it, thanx anyway
 
Old 02-21-2003, 02:55 AM   #3
Texicle
Member
 
Registered: Oct 2002
Location: Northern Ontario, Canada
Distribution: Slackware 10.0
Posts: 789

Rep: Reputation: 30
Would you post how you fixed it in case anyone needs to know? Thanks!
 
Old 02-22-2003, 05:08 PM   #4
Atrocity
Member
 
Registered: Nov 2002
Location: Hell
Distribution: FreeBSD, Slackware
Posts: 308

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Haha sure, well basically I was using the wrong program to encrypt the passwords, I was using one I got off the net instead of the one in the bin file of the apache install
 
Old 07-04-2004, 05:22 PM   #5
JamaicanFlavaa
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2004
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Same Problem

Hey....im havn the same problem. Do you think u could tell me what im doing wrong...since you fixed yours. im using the encrypter off the site too, which am i supposed to use?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
htaccess don't work???? cuencano Linux - Security 3 07-23-2005 07:09 AM
.htaccess not accepting encrypted passwords. Braytac Linux - Distributions 1 04-28-2005 01:55 AM
Making apache .htaccess use unix passwords Mikessu Linux - Networking 0 07-01-2004 02:05 AM
Things dont work when you dont understand withoutaclue Linux - Newbie 3 03-12-2003 10:51 AM
htaccess not work on apache 2 adrianmak Linux - Networking 2 01-09-2003 03:25 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 06:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration