LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-11-2000, 09:03 PM   #1
jack
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2000
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Question


does anyone know how to set this adapter card up ???? i have tried the tulip.o driver that came with the system but no luck i know the irq and the address that is is at.
 
Old 11-14-2000, 07:30 PM   #2
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 12,683

Rep: Reputation: 3418Reputation: 3418Reputation: 3418Reputation: 3418Reputation: 3418Reputation: 3418Reputation: 3418Reputation: 3418Reputation: 3418Reputation: 3418Reputation: 3418
While the tulip module is the correct module for this card, this is usually a hard card to get setup. Are you getting any errors in syslog? What steps are you taking to install the card?
 
Old 11-14-2000, 08:44 PM   #3
jack
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2000
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
thanks for the reply: i went and bought an intel etherexpress adapter and i have no problems. jack
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do you switch the default ethernet adapter (eth0 to eth1)? scoobdoobery Linux - Networking 3 09-05-2004 01:29 PM
Firewall WAN eth0 LAN eth1 self-bridges, eth0 does all routeing. Nichole_knc Linux - Networking 5 07-29-2004 02:33 PM
Eth0 install Intel Pro/1000 adapter rpeterslll Linux - Networking 1 06-14-2004 03:40 PM
SOHOware Ethernet Adapter(SFA110A) mandrake linux 9.2 (eth0 wont start) Mr.Ampersand() Linux - Networking 4 03-25-2004 03:30 PM
RedHat 9.0 no eth0 no ethernet adapter johnh62 Linux - Hardware 6 09-12-2003 09:39 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 03:33 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration