LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-26-2002, 08:03 AM   #1
jamaso
Member
 
Registered: Oct 2001
Location: brasil
Distribution: mdrk 8.0,redht7.1,debianpotato
Posts: 615

Rep: Reputation: 30
email attaching problem


It's a nightmare down here, believe me .




_I needed to conect through windows because i had to download P.L.T driver for a plotter in order to transform my D.W.G files (autodesk) to be abble to plot them elsewhere as autocad is porprietary and all
-My wife tried to upgrade from AOL 6.0 to 7.0 some days ago
-things went wrong ( don't know why, i wasn't there) and i could not connect to the internet ,IE would tell me every time it can not connect (this page cannot be seen)
-asked for help and spent last night trying to correct the problem (12 free calls to technical support)
-i was about to cancel my account and they tell me they'd give me a month for free along with special help and...
-things began to get ugly as i went along the way ,after zillions of changes they tried to change things on IE and...
-i was sent to level 2 of tech support and after hours of striving with IE and windows configuration , nothing .
-meanwhile i thought it would be a better idea ,as i (fortunately) had lots of space on Linux to make a backup of my windows system on /home partition (almost 3.5 GB) .....
-i continued to make calls for aol and after a while i couldn't even get the thing to work anymore and the guy would tell me : "press the f8 key at a rate of two by second" , with lilo on i really had to do major effort to get the thing done , man i was miserable and on top of that i have to make this report by thursday which is very, very important . well folks i did my new windows install and fortunately things worked fine but here's the deal :

i have word files on linux that don't appear to exist ( i can acess them on abiword tough) and as i'm a complicated guy here's what i'm trying to do : send this files through email to myself in order to be abble to get them back on windows and work again on it but as i tried to attach it to a email message i get an error telling that those files don't exist , in other words HELP


PS usin kmail ialso got this :



Quote:
sending failure : the message will stay in the outbox folder until you either fix the problem (eg a broken adress) or remove the message from the outbox folder note: other messages will also be blocked by this message , as long as it is in the outbox folder the following transport protocol was used file:///usr/sbin/sendmail
 
Old 03-26-2002, 08:48 AM   #2
augamecock
Member
 
Registered: Feb 2002
Location: Atlanta, GA
Distribution: Debian
Posts: 78

Rep: Reputation: 15
When you try to move them back to the windows partition from within Linux does it give you the same "file does not exist" problem?
 
Old 03-26-2002, 09:13 AM   #3
amp2000
Member
 
Registered: Oct 2001
Location: Dublin, Ireland
Distribution: Mandrake 9.0 mostly!
Posts: 303

Rep: Reputation: 30
What do you mean they dont appear to exist ?? can you see them.
What happens when you go "cp wordfiles_u_want /mnt/windows"
P.S. that error would indicate you cant send ANY mail, is this correct or is it just with attachments

Last edited by amp2000; 03-26-2002 at 09:16 AM.
 
Old 03-26-2002, 09:20 AM   #4
crashmeister
Senior Member
 
Registered: Feb 2002
Distribution: t2 - trying to anyway
Posts: 2,541

Rep: Reputation: 47
Hi, I had the same errormsg with kmail.
Funny thing is that receiving worked and from mozilla sending and receiving emails worked - with the same settings for the mailserver.
Try to send an email with mozilla, if that works run ethereal or something similar while sending the mail and check for the address it uses.
In my case the server for outgoing mail was set as smtp.bnu.terra.com.br but it is actually connecting to smtp.poa.terra.com.br
Why it worked with mozilla and not with kmail is beyond my knowledgebase. Also I cant send emails to netscapeaccounts from kmail. Since AOL is netscape something might be screwed up with your ISP.
I got an adsl from Brasil Telecom and it is working without any trouble at all - you might want to get rid of AOL - too expensive anyway!
 
Old 03-26-2002, 02:50 PM   #5
jamaso
Member
 
Registered: Oct 2001
Location: brasil
Distribution: mdrk 8.0,redht7.1,debianpotato
Posts: 615

Original Poster
Rep: Reputation: 30
i guess i`m about to do just that crashmeister , anyways i managed to send it by normal cut and paste :-) hey amp 2000 thanks for the tip , i never tried kmail before so i don`t know , but gonna . i didn`t try it yet augamecock but i`m going to ,not calling from home thanks anyways .

BTW crashmeister i live in florianopolis
 
Old 03-27-2002, 04:26 AM   #6
crashmeister
Senior Member
 
Registered: Feb 2002
Distribution: t2 - trying to anyway
Posts: 2,541

Rep: Reputation: 47
Hi jamaso - close hit.
Have a beer at the beach for me when you get your trouble fixed. Antarctica
 
Old 03-28-2002, 06:42 AM   #7
jamaso
Member
 
Registered: Oct 2001
Location: brasil
Distribution: mdrk 8.0,redht7.1,debianpotato
Posts: 615

Original Poster
Rep: Reputation: 30
sorry i haven't been polite , where are my manners ? shure man ! here in floripa i don't know anyone that digs the penguin . see ya later eheh
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Attaching a monitor NickRu322 Linux - Laptop and Netbook 1 02-09-2005 03:32 PM
attaching more than one keyboard Aljaber Linux - Hardware 5 11-01-2004 11:15 AM
Attaching new nic twantrd Solaris / OpenSolaris 2 08-14-2004 01:26 PM
Attaching to TTY michedlp Linux - General 2 10-31-2003 06:37 AM
Problem receiving email from email server sharon Linux - Newbie 3 07-11-2003 03:57 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 12:54 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration