LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-22-2002, 01:34 PM   #1
karanc
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2002
Location: .
Distribution: Mandrake 8.1
Posts: 15

Rep: Reputation: 0
Display Problem with KDE


I have a display problem running KDE.
Many KDE applications like Konqueror,KOffice etc... when resized show ugly bands in the toolbar. See
http://www.vbforums.com/attachment.php?s=&postid=761385

Strangely they don't show up when i run them from the root account. What went wrong ?
 
Old 01-22-2002, 04:12 PM   #2
Stephanie
LQ Addict
 
Registered: May 2001
Location: Arizona
Distribution: 9.2 Mandy 1.4 Gentoo 5.1 FreeBSD WinXP
Posts: 1,166

Rep: Reputation: 45
Your site address does not work.

However, I know what you are talking about. I do not know if it an X or KDE problem yet, which is why I dropped down to 8.0 again.
 
Old 01-22-2002, 09:46 PM   #3
linuxcool
LQ Addict
 
Registered: Jun 2001
Posts: 1,183

Rep: Reputation: 47
Try this to see his screen.


http://www.vbforums.com/attachment.php?"s=2f7076b38e76cecf1a7039cfa3c027bf&postid=761385

You'll have to copy and paste the url into the address box.
 
Old 01-22-2002, 09:55 PM   #4
dj_relentless
Member
 
Registered: Jan 2002
Location: NZ, AKL
Distribution: Redhat 7.1
Posts: 168

Rep: Reputation: 30
and the lucky video card is?
 
Old 01-23-2002, 02:34 PM   #5
karanc
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2002
Location: .
Distribution: Mandrake 8.1
Posts: 15

Original Poster
Rep: Reputation: 0
intel 810 chipset, built in Display card.

I don't think it's a hardware problem...since it works perfectly when I am the root.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem withChanging DISPLAY environment variable to display on someone else's screen wantsri Linux - Networking 1 10-25-2005 12:14 PM
KDE No Display jrtayloriv Linux - Newbie 5 01-27-2005 05:08 PM
Cant get display to show up in kde lokizen Linux - Newbie 3 08-28-2004 06:00 PM
Weird DISPLAY problem on KDE TallGuy Linux - General 6 01-02-2004 11:13 PM
RH9 Shrike /sbin/loader display problem with SIS 630 laptop - display is blank ! johnvoisey Red Hat 4 11-01-2003 07:52 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 10:09 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration