LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General
User Name
Password
Linux - General This Linux forum is for general Linux questions and discussion.
If it is Linux Related and doesn't seem to fit in any other forum then this is the place.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-05-2006, 04:04 AM   #1
WoofDeF
Member
 
Registered: Jan 2005
Distribution: Debian3.1, DamnSmallLinux, FC4
Posts: 70

Rep: Reputation: 15
AcidRip install: encoding status does not work


Hi

AcidRip is working well on FC4 on my HP dv4182EA, except the "encoding status" box reports no information during a rip. "Real time left" etc are all zero.

I couldn't find any install instructions (none in the tarball - naughty! - and the link on the AcidRip website was dead), so, guessing, I installed it assuming it was like any other perl module ie:

Code:
perl Makefile.PL
make
make test
make install
Am I missing an install step, or are there are permissions issues on some component stopping the encoding status report, or ...?

------------

EDIT: Install link has been dead for a while. The install instructions can be found archived on the wayback machine http://web.archive.org/web/200411110...rip-howto.html

Seems I guessed right.

Last edited by WoofDeF; 03-05-2006 at 04:27 AM.
 
Old 03-05-2006, 12:24 PM   #2
WoofDeF
Member
 
Registered: Jan 2005
Distribution: Debian3.1, DamnSmallLinux, FC4
Posts: 70

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Mmm .. looking again at those install instructions I realise I've been trying to satisfy dependencies with rpms, whereas the instructions compile everything from source. I'm not sure whether or not I had ExtUtils-Depends and ExtUtils-PkgConfig installed when I compiled AcidRip. No compile complaints, and perl-Gtk2 was/is definitely installed.

I've now yum installed perl-ExtUtils-Depends and perl-ExtUtils-PkgConfig (which I assume are these), and recompiled AcidRip, though there's no 'make uninstall' available.

No change. Still works, just no progress reports.

Last edited by WoofDeF; 03-06-2006 at 03:42 AM.
 
Old 03-06-2006, 04:08 AM   #3
WoofDeF
Member
 
Registered: Jan 2005
Distribution: Debian3.1, DamnSmallLinux, FC4
Posts: 70

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I've also yum installed gtk2-dev, which I thought may be needed. Recompiled AcidRip. No change.

Acid_Kewpie, are you out there?

Last edited by WoofDeF; 03-06-2006 at 04:09 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Acidrip - Encoding Status not updating david.skinner Linux - Software 4 11-09-2006 09:56 PM
getting a annoying message too much work at interrupt,status 0x01 rhea Linux - Hardware 5 01-25-2006 03:01 AM
Problem with encoding dvdrips using mencoder/acidrip hari_seldon99 Linux - Software 7 01-29-2004 07:32 AM
AcidRip install problems. jkrohn Linux - Software 3 09-19-2003 09:53 PM
url encoding doesn't work fine with PHP markus1982 Programming 0 08-30-2003 03:04 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General

All times are GMT -5. The time now is 09:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration