LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Enterprise Linux Forums > Linux - Enterprise
User Name
Password
Linux - Enterprise This forum is for all items relating to using Linux in the Enterprise.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-31-2007, 04:00 AM   #1
ishaqmalik
LQ Newbie
 
Registered: May 2007
Posts: 8

Rep: Reputation: 0
Apache2: ProxyPass working fine on LAN, says Bad Gateway from outside...


Hi,

Here's my httpd.conf's Virtual Host Section:

Code:
NameVirtualHost *:80
<VirtualHost *:80>
  ServerName localhost
  DocumentRoot /var/www/html

  ProxyPass /jira http://localhost:8080/jira
  ProxyPassReverse /jira http://localhost:8080/jira

  ProxyPass /hudson http://localhost:8080/hudson
  ProxyPassReverse /hudson http://localhost:8080/hudson

  ProxyPreserveHost off
</VirtualHost>
It works perfectly fine on our corporate LAN (say the machine running this apache is called 'apacheserver', the urls
Code:
http://apacheserver.mycompany.com/jira (OR http://apacheserver/jira)
and
Code:
http://apacheserver.mycompany.com/hudson (OR http://apacheserver/hudson)
work fine).

From the outside world, we have port forwarded to this machine (in our firewall) through port; say 18931

Code:
http://www.mycompany.com:18931
works fine and shows the website being served by apache, however

Code:
http://www.mycomany.com:18931/jira
or
Code:
http://www.mycompany.com:18931/hudson
return 'Bad Gateway', any ideas why this might be happening?

Regards,
MI

Last edited by ishaqmalik; 05-31-2007 at 04:25 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache2 not working, port 80 open on router, no access from outside of LAN, help? brynjarh Linux - Networking 2 12-05-2006 11:07 AM
No Internet but LAN and VPN connect LAN work fine??? xavior SUSE / openSUSE 7 11-09-2005 02:14 PM
machine has adsl ethernet modem, to make it gateway over lan do i need more lan cards b0nd Linux - Networking 2 10-04-2005 11:19 PM
apache2 refusing connection, after working fine polgard Linux - Software 0 10-01-2004 07:17 AM
LAN interface on Gateway stops being able to send info to LAN intermittantly. BurnFEST Debian 2 11-01-2003 04:16 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Enterprise Linux Forums > Linux - Enterprise

All times are GMT -5. The time now is 01:39 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration