LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware > Linux - Embedded & Single-board computer
User Name
Password
Linux - Embedded & Single-board computer This forum is for the discussion of Linux on both embedded devices and single-board computers (such as the Raspberry Pi, BeagleBoard and PandaBoard). Discussions involving Arduino, plug computers and other micro-controller like devices are also welcome.

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 12-06-2011, 06:03 AM   #1
swapnildixit
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2011
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
RTC_SET_TIME is not working


I am using RTC_SET_TIME and passing a structure address with all required values like hour, minute, year, month ,day and second to it. Still it is not working for current month december.
retval = ioctl(fd, RTC_SET_TIME, &set_rtc_tm);
if (retval == -1)
{
printf("\nRTC set time IOCTL Fail\n");
return RTC_FAIL;
}
Regards
Swapnil Dixit
 
Old 12-06-2011, 06:42 AM   #2
EricTRA
LQ Guru
 
Registered: May 2009
Location: Gibraltar, Gibraltar
Distribution: Fedora 20 with Awesome WM
Posts: 6,805
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: 1295Reputation: 1295Reputation: 1295Reputation: 1295Reputation: 1295Reputation: 1295Reputation: 1295Reputation: 1295Reputation: 1295
Hello and Welcome to LinuxQuestions,

Please don't post your question in multiple forums, it will only confuse you and us on where the conversation is taking place. Stick to your other thread. Reporting as duplicate.

Looking forward to your participation in the forums. Have fun with Linux.

Kind regards,

Eric
 
Old 12-06-2011, 09:35 AM   #3
onebuck
Moderator
 
Registered: Jan 2005
Location: Summer Midwest USA, Central Illinois, Winter Central Florida
Distribution: SlackwareŽ
Posts: 13,238
Blog Entries: 29

Rep: Reputation: 2437Reputation: 2437Reputation: 2437Reputation: 2437Reputation: 2437Reputation: 2437Reputation: 2437Reputation: 2437Reputation: 2437Reputation: 2437Reputation: 2437
Please post your thread in only one forum. Posting a single thread in the most relevant forum will make it easier for members to help you and will keep the discussion in one place. This thread is being closed because it is a duplicate of http://www.linuxquestions.org/questi...orking-917362/

Last edited by onebuck; 12-06-2011 at 09:37 AM.
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Wifi not working in Eee PPC 1000HE (Debian Squeeze), but ethernet is working someshpr Linux - Laptop and Netbook 8 10-10-2011 04:59 PM
media problem with .avi --- audio only in vlc working rest amarock ,etc. not working fedex Linux - Newbie 1 12-22-2007 09:06 AM
SED - minor changes work - Larger doesn't (working and non working code included) Nimoy Programming 17 09-22-2007 05:34 PM
Fortemedia FM801 card not working under FC5 on Intel 845 but working with windows morningkiran Linux - Hardware 0 11-30-2006 08:57 AM
acpi nearly working IBM thinkpad R40e 2684HVG no Fn key working, throttling OK Emmanuel_uk Linux - Laptop and Netbook 2 05-31-2006 02:41 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware > Linux - Embedded & Single-board computer

All times are GMT -5. The time now is 04:58 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration