LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware > Linux - Embedded & Single-board computer
User Name
Password
Linux - Embedded & Single-board computer This forum is for the discussion of Linux on both embedded devices and single-board computers (such as the Raspberry Pi, BeagleBoard and PandaBoard). Discussions involving Arduino, plug computers and other micro-controller like devices are also welcome.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-26-2018, 02:03 AM   #1
srihariu1
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2018
Posts: 1

Rep: Reputation: Disabled
Not able to run this command "sudo apt-get install libdevil-dev" even after trying "apt-get -f install" getting below error message


Preparing to unpack .../libwayland-dev_1.14.0+git201802091202.ef48ff2-1632~ubuntu16.04.1_amd64.deb ...
Unpacking libwayland-dev (1.14.0+git201802091202.ef48ff2-1632~ubuntu16.04.1) over (1.12.0-1~ubuntu16.04.2) ...
dpkg: error processing archive /var/cache/apt/archives/libwayland-dev_1.14.0+git201802091202.ef48ff2-1632~ubuntu16.04.1_amd64.deb (--unpack):
trying to overwrite '/usr/bin/wayland-scanner', which is also in package libwayland-bin 1.12.0-1~ubuntu16.04.2
dpkg-deb: error: subprocess paste was killed by signal (Broken pipe)
Errors were encountered while processing:
/var/cache/apt/archives/libwayland-dev_1.14.0+git201802091202.ef48ff2-1632~ubuntu16.04.1_amd64.deb
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)
 
Old 04-26-2018, 06:18 AM   #2
jlinkels
LQ Guru
 
Registered: Oct 2003
Location: Bonaire, Leeuwarden
Distribution: Debian /Jessie/Stretch/Sid, Linux Mint DE
Posts: 5,190

Rep: Reputation: 1037Reputation: 1037Reputation: 1037Reputation: 1037Reputation: 1037Reputation: 1037Reputation: 1037Reputation: 1037
I am not using Ubuntu myself, but I have some experience with Debian.

This looks like an error in the installation package. You could try to uninstall package libwayland-bin and then retry your installation.

jlinkels
 
Old 04-26-2018, 06:33 AM   #3
rtmistler
Moderator
 
Registered: Mar 2011
Location: MA, USA
Distribution: MINT Debian, Angstrom, SUSE, Ubuntu, Debian
Posts: 7,571
Blog Entries: 13

Rep: Reputation: 3093Reputation: 3093Reputation: 3093Reputation: 3093Reputation: 3093Reputation: 3093Reputation: 3093Reputation: 3093Reputation: 3093Reputation: 3093Reputation: 3093
Not that the error report says this, but are you out of space?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] is running "sudo apt-get install sysinfo" a problem? Gregg Bell Linux - Newbie 6 03-14-2014 12:03 AM
Using terminal command sudo apt-get "program" install to install software rphowardjr Linux - Newbie 2 12-05-2012 12:36 PM
failed to run "sudo apt-get install system-config-kickstart" monika1 Ubuntu 1 10-27-2012 02:59 AM
"sudo apt-get install" not seeing most packages computer_freak_8 Linux - Software 3 08-06-2008 04:07 PM
FC4 install errors, "diabling IRQ #10" "nobody cares" error message??? A6Quattro Fedora 6 07-20-2005 12:49 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Hardware > Linux - Embedded & Single-board computer

All times are GMT -5. The time now is 01:43 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration