LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions
User Name
Password
Linux - Distributions This forum is for Distribution specific questions.
Red Hat, Slackware, Debian, Novell, LFS, Mandriva, Ubuntu, Fedora - the list goes on and on... Note: An (*) indicates there is no official participation from that distribution here at LQ.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-09-2003, 06:28 PM   #1
kreek123
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2003
Distribution: Gentoo, Debian, Slackware, etc. etc. etc....
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Unhappy Wireless Card not working in SuSE 9 Pro. (but works in live eval)


Ok, let me see if I can ask this in a way that makes sense.
I have a Proxim Orinoco PCI wireless NIC. (8482-WD)
I downloaded the SuSE 9.0 Live evaluation CD and stuck it in my pc and booted. It recognized the card, I ran through the configuration, and it worked. I could browse the internet, so on and so forth. So I got SuSE 9.0 Professional. I installed it, and it does NOT work! (frustration sets in:-()
In both the Live Eval and the Professional install, the card is set to use the module ath_pci.
When I type "lsmod" in the Live Eval, it shows

Module Size Used by
ath_pci 28752 1
wlan 40648 1 [ath_pci]
ath_hal 100992 1 [ath_pci]
(there are obviously others but I don't think they pertain to the problem at hand)

However when I type "lsmod" under the Professional installation, it shows this.

Module Size Used by
ath_pci 28752 0 (unused)
wlan 40648 1 [ath_pci]
ath_hal 100992 1 [ath_pci]

I can see that the Used by 0 (unused) is probably not right, but I don't know how to fix it.

Any ideas?
 
Old 11-10-2003, 09:59 AM   #2
kreek123
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2003
Distribution: Gentoo, Debian, Slackware, etc. etc. etc....
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
No one can think of anything?
Does anyone know of some better SuSE-centric forums where someone might have an idea?
I've personally never come accross any SuSE forums.
 
Old 11-10-2003, 10:52 AM   #3
kirvnet
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Location: Columbus,GA USA
Distribution: Fedora
Posts: 10

Rep: Reputation: 0
Only thing I can think of is that if you purchased SUSE and registered it you get support offered through them. Be sure to contact them before the support runs out. I would definitely think that is an issue they would support.
 
Old 11-10-2003, 09:23 PM   #4
kreek123
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2003
Distribution: Gentoo, Debian, Slackware, etc. etc. etc....
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
That's the kicker. I didn't pay for it.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuSE 9.2 Pro, Centrino Card, Wireless works in LAN, not on WAN davidm_86 Linux - Wireless Networking 3 01-25-2005 04:09 AM
SuSE 9.1 Live-Eval Help. Aleem Linux - Newbie 2 09-16-2004 05:46 PM
suse 9.1 live eval yiang Linux - Newbie 7 09-08-2004 05:42 PM
Suse Live Eval Cd Edicius Linux - Newbie 16 06-14-2004 09:13 PM
suse Live Eval ovparrilla Linux - Newbie 1 04-28-2004 05:05 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions

All times are GMT -5. The time now is 08:01 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration