LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions
User Name
Password
Linux - Distributions This forum is for Distribution specific questions.
Red Hat, Slackware, Debian, Novell, LFS, Mandriva, Ubuntu, Fedora - the list goes on and on... Note: An (*) indicates there is no official participation from that distribution here at LQ.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-03-2020, 07:47 AM   #1
ronaldobueno81
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2020
Posts: 17

Rep: Reputation: Disabled
Questions about older versions of Linux at the VMware or Virtualbox museum #2 [REPOSTING]


Hi guys, it's me again, i'm very troubled from old versions of Linux, but i installed mandrake 7.0 in Virtualbox, the boot message is all ok, but i always get stuck in starting httpd. But if Server X fails in these versions, I'll let you know, ok?

Note: I am not disturbing you again, but tomorrow I will make a list of problems for the old versions of Linux. Which is Pro Museum of VMware and Virtualbox.
 
Old 05-03-2020, 08:49 AM   #2
ronaldobueno81
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2020
Posts: 17

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Nobody reply me
 
Old 05-03-2020, 09:16 AM   #3
michaelk
Moderator
 
Registered: Aug 2002
Posts: 19,897

Rep: Reputation: 3282Reputation: 3282Reputation: 3282Reputation: 3282Reputation: 3282Reputation: 3282Reputation: 3282Reputation: 3282Reputation: 3282Reputation: 3282Reputation: 3282
Mandrake 7.0 was released 20 years ago. Are you really surprised that no one has replied yet?

I don't know... It is probably due to the fact it doesn't have support for any modern erhernet adapter real or virtual. Most versions have timeouts. Did you enable httpd or did this happen at first boot. Maybe try disabling the VM ethernet adapter.

Please do not repost or create duplicate threads.

Last edited by michaelk; 05-03-2020 at 09:31 AM.
 
Old 05-03-2020, 10:58 AM   #4
ronaldobueno81
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2020
Posts: 17

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by michaelk View Post
Mandrake 7.0 was released 20 years ago. Are you really surprised that no one has replied yet?

I don't know... It is probably due to the fact it doesn't have support for any modern erhernet adapter real or virtual. Most versions have timeouts. Did you enable httpd or did this happen at first boot. Maybe try disabling the VM ethernet adapter.

Please do not repost or create duplicate threads.
Ok. I didn't activate httpd, that's why the whole virtual machine automatically activates httpd.

Last edited by ronaldobueno81; 05-03-2020 at 11:01 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Questions about older versions of Linux at the Vmware museum #1 ronaldobueno81 Linux - Distributions 5 04-30-2020 03:27 AM
Reposting sound problem http:// Slackware 1 04-08-2008 03:59 AM
Im Reposting like evceryone else : My Sad Linux tell. Help Me. genixpro Debian 1 09-11-2004 12:20 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions

All times are GMT -5. The time now is 07:14 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration