LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora > Fedora - Installation
User Name
Password
Fedora - Installation This forum is for the discussion of installation issues with Fedora.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-06-2005, 12:00 PM   #1
bgs264
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2005
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
[fixed] Install termiated abnormally - received signal 11


Hi everyone. I'm having some problems trying to install FC3.

The install gets as far as "running /sbin/loader" and hangs.

If you leave it for approximately five minutes, it will continue to a screen where you can select the language (English), the keyboard (UK), and how you are installing (Local CD-ROM). However, it then waits for about five more minutes, before crashing with a lot of white text on a blue screen - ending with "Install terminated abmormally -- received signal 11"

I have tried "linux nofb", "linux nousb", and "linux nofb nousb" - to no avail. The only thing which looks anything like a warning above "running /sbin/loader" is this: "RAMDISK - Compressed image found at block 0" - is this a problem?

I do not believe there is any problem with my memory. Windows XP works perfectly, and I ran the memory check utility on the FC3 CD1 - which worked for about 1hr30 and didn't find anything. Granted it didn't finish, I got bored!

here is a photograph of this screen, I apologise for the poorish quality: tvs2.co.uk/failedInstall.jpg [this is my first post here, and the system would not allow me to post this as a URL, sorry!]

My system is built as follows:

AMD Duron 750MHz,
640Mb RAM, built from 256Mb + 256Mb + 128Mb,
1 x 120Gb HDD, holding Windows XP Pro SP2,
1 x 30Gb HDD, FAT32, waiting to be formatted for Fedora.

Now in the past, I have had NO PROBLEMS dual booting RH and FC1 on this machine. The only difference is my memory upgrades - I have previously only ever had 256Mb.

I have tried disconnecting all my USB devices, removing the 120Gb HDD, removing all but 256Mb RAM, swapping the RAM into different ports, removing a secondary CD-ROM so there is only one CDROM (as secondary master) on the system... everything I can think of.

I tried re-downloading and re-burning the ISOs to no avail; so I also tried downloading FC2 CD1 - which also hung after "running /sbin/loader" but I didn't wait for it to crash with signal 11.

Any ideas gratefully received,

Thank you,

Ben.

Last edited by bgs264; 03-06-2005 at 05:50 PM.
 
Old 03-06-2005, 05:50 PM   #2
bgs264
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2005
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Thumbs up Sorted

I FIXED this problem by installing a new CD drive.

Thanks for reading, hopefully you can fix the same problem too if you get it.

- Ben
... now posting from Fedora
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
install exited abnormally -- received signal 7 sachinkatak Linux - Newbie 3 04-27-2009 09:18 PM
received signal 11 ligne Linux - Software 8 07-28-2005 05:10 PM
Mandrake: install exited abnormally:-( -- received signal 11 brizboy Linux - Newbie 2 12-13-2004 06:23 PM
received signal 11, exiting.... sortebo Linux - Software 3 06-23-2003 03:42 AM
received Signal 7 ????? sachinkatak Linux - Hardware 2 06-17-2002 04:31 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora > Fedora - Installation

All times are GMT -5. The time now is 06:44 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration