LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-19-2004, 02:16 PM   #1
hkl8324
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: Hong Kong, China
Distribution: Ubuntu 10.04
Posts: 234

Rep: Reputation: 30
wine and msxml 3.0


when i used wine the install a windows application, the installer said it needed msxml 3.0, the installer told me to install internet explorer or msxml 3.0 to compete the installation.

i downloaded the msxml installer, but the installer is in msi format which i cannot use wine to execute...

what should i do at this point?

thanks in advance

hkl8324

Last edited by hkl8324; 08-19-2004 at 02:29 PM.
 
Old 08-20-2004, 06:33 AM   #2
mhearn
LQ Guru
 
Registered: Nov 2002
Location: Durham, England
Distribution: Fedora Core 4
Posts: 1,565

Rep: Reputation: 47
Upgrade to Wine CVS or wait for the next release, then run the MSI like this:

"wine msiexec /i msxml.msi"

Alternatively install native MSI into Wine like you would for Windows 98 and then run the same command.
 
Old 08-20-2004, 06:22 PM   #3
hkl8324
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: Hong Kong, China
Distribution: Ubuntu 10.04
Posts: 234

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Quote:
Originally posted by mhearn
Upgrade to Wine CVS or wait for the next release, then run the MSI like this:

"wine msiexec /i msxml.msi"

Alternatively install native MSI into Wine like you would for Windows 98 and then run the same command.
wine msiexec /i msxml3usa.msi
err:module:import_dll Loading library msi.dll (which is needed by L"C:\\Windows\\System\\msiexec.exe") failed (error c0000020).
err:module:LdrInitializeThunk Main exe initialization for L"C:\\Windows\\System\\msiexec.exe" failed, status c0000135

i got the above errors after running the command
 
Old 08-21-2004, 05:52 AM   #4
mhearn
LQ Guru
 
Registered: Nov 2002
Location: Durham, England
Distribution: Fedora Core 4
Posts: 1,565

Rep: Reputation: 47
You don't have a correct Wine install I guess. If you updated from cvs make sure you were using "cvs up -dP"
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble running wine from src wine:error while loading shared libraries: libwine.so.1 brynjarh Linux - Newbie 2 05-28-2013 10:59 AM
Wine - Diablo II LOD TCP/IP doesn't work +where is my wine.conf brainlesspinkey Linux - Games 7 08-26-2007 08:10 AM
Link targets - problems with Wine (Though not Wine specific - Wine site doesn't help) Kevjml Linux - Newbie 1 01-13-2006 07:53 AM
wine [wine] config detailed settings...directory paths... breezewax Linux - Software 2 10-19-2004 06:15 PM
wine: chdir to /tmp/.wine-tom/server-306-33fca : No such file or directory Kinstonian Linux - Software 19 06-21-2003 05:16 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora

All times are GMT -5. The time now is 10:13 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration