LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora
User Name
Password
Fedora This forum is for the discussion of the Fedora Project.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-12-2005, 12:28 PM   #1
Zin*
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2005
Distribution: Fedora Core 3
Posts: 8

Rep: Reputation: 0
FC 3: Error - KDesktop


Error - KDesktop

Could not start process Unable to create io-slave:

klauncher said: Error loading kio_media

.



That is what I get on startup.

This happens after I did
Code:
yum install kdevelop
this also needed the following things (copy-paste from yum.log)

Code:
Aug 12 18:49:41 Updated: arts.i386 8:1.4.2-0.fc3.3
Aug 12 18:50:02 Updated: kdelibs.i386 6:3.4.2-0.fc3.2
Aug 12 18:50:03 Updated: arts-devel.i386 8:1.4.2-0.fc3.3
Aug 12 18:50:20 Updated: kdelibs-devel.i386 6:3.4.2-0.fc3.2
Aug 12 18:50:27 Installed: subversion.i386 1.1.4-1.1
Aug 12 18:50:33 Installed: kdesdk.i386 3.4.2-0.fc3.2
Aug 12 18:50:40 Installed: kdevelop.i386 9:3.2.2-0.fc3.1
I get this no matter what user logs in.

Help?

- Zin*
 
Old 08-13-2005, 03:48 AM   #2
Zin*
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2005
Distribution: Fedora Core 3
Posts: 8

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I am sorry about the double post but I need help and this topic is quickly fading.

There is however an update. The error occurs when I change resolution too.
So maybe that helps you guys to finding a solution to my problem.



edit :

Something really weird is going on.
I now can't access devices and I can't mount stuff.
Fstab and mstab is near-empty ( im guessing they were full before )

and mnt is empty .. again guessing it had SOMETHING there before
My other HardDrive.


When I press the + infront of Devices I get the error in the first post.
Can not launch kio_media and whatnot.

HEEEEELp

Last edited by Zin*; 08-13-2005 at 07:19 AM.
 
Old 04-06-2006, 12:23 PM   #3
rizhun
Member
 
Registered: Jun 2005
Location: England
Distribution: Ubuntu, SLES, AIX
Posts: 268

Rep: Reputation: 47
I am also having this problem.
I don't know what I've changed for it to happen though!

I see nobody replied to your post..
Did you have any luck elsewhere?

Is there anyone out here that knows how to fix this?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help resolving "Error - KDesktop" on startup penguin_powered Linux - Software 1 11-05-2005 12:03 PM
Error - KDesktop in SUSE 9.3 riba43 SUSE / openSUSE 3 09-27-2005 09:12 AM
KDesktop error message mwajr Linux - Newbie 3 04-06-2005 09:18 PM
Kdesktop attributes rogere Linux - Software 0 12-15-2004 09:10 PM
KDesktop & Konqueror - Error when logging in as normal user Boby Linux - Newbie 2 02-23-2004 07:23 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Fedora

All times are GMT -5. The time now is 07:49 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration