LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 06-21-2008, 12:06 PM   #1
Novatian
Member
 
Registered: Feb 2008
Location: Australia
Distribution: Mint 18.3 and 19 64 bit and 17.1, 32bit, Xfce and MATE, Android, Windows 10
Posts: 884

Rep: Reputation: 36
Post Install Network Problem


I just installed Debian Lenny, June 16 08 version. It was connected to the internet as the installer installed, and it configured for the net. It seemed to receive the information on my network, finding NSW Bigpond.

During installation, it asked for CDs to add packages, but not from the net.

I started up my computer, and the OS worked, then tried Ice Weasel.

It didn't connect to the net, even after work offline was disabled. Neither did the other browser.

I looked at the cable connection, it fitted.

Synaptic also couldn't connect to download packages.

I pulled out this old computer's Network card, it looks good, a smaller card than the very old ones, but dusty connector wires.

Do you think that the NSW Bigpond was on the pre-written CD ISO?

I am interested in configuring to the net. During install I even chose a local mirror for packages. UNSW

How do I connect my OS to the net?

Thanks for the help so far.
 
Old 06-21-2008, 01:48 PM   #2
XavierP
Moderator
 
Registered: Nov 2002
Location: Kent, England
Distribution: Debian Testing
Posts: 19,192
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475Reputation: 475
Please post your thread in only one forum. Posting a single thread in the most relevant forum will make it easier for members to help you and will keep the discussion in one place. This thread is being closed because it is a duplicate.
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
post-up problem with /etc/network/interfaces Clemente Linux - Wireless Networking 3 01-16-2013 07:06 PM
PXE booting to Install RH AS 3.0 without post network Setup brandendodge Red Hat 0 01-23-2006 01:07 PM
Post install login problem Atio Fedora - Installation 3 06-17-2005 03:13 AM
Video problem in post install MercuryMan Linux - Hardware 5 09-30-2004 09:01 PM
PHLAK post-install X problem zsejk Linux - Newbie 1 05-29-2004 01:43 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian

All times are GMT -5. The time now is 05:43 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration