LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-03-2011, 12:52 PM   #1
Phiebie
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: Austria
Distribution: Debian testing
Posts: 111

Rep: Reputation: 17
Iceweasel lost the previous - next arrows


Updated yesterday iceweasel in testing to 3.5.18. Now the arrows in the toolbar have disappeared; hallelujah again an achievement towards a DSFG-application maybe YES, but userfriendly.... NOT!
By very carefully navigating the cursor, there indeed still are the trigger-buttons, but small and absolutely not visible before the cursor reaches one of them.
What the hell are these developers doing? Yes, it is testing and therefore not flawless, I know. Searched their website and indeed found, that this bug was known already for a longer time and had been closed as in FF 4beta this was solved.
But as it all of a sudden appeared in IW 3.5.18, the bug was reopenend with a big sigh. And a certain Steve suggested for IW to load an obscure gtk-tango-theme and with that the arrows might possibly reappear.
Well, they don't!!
Does anyone here maybe have a solution besides the shot-in-the-dark of the socalled expert from Debian?
Thanks.
 
Old 04-03-2011, 10:38 PM   #2
craigevil
Senior Member
 
Registered: Apr 2005
Location: OZ
Distribution: Debian Sid
Posts: 4,734
Blog Entries: 12

Rep: Reputation: 462Reputation: 462Reputation: 462Reputation: 462Reputation: 462
Try a different Iceweasel Theme not a different desktop/gtk theme. Didn't have any issues with Iceweasel 3.5.18-1 0, and now no issues with 4.0 in sid.
 
Old 04-04-2011, 07:30 AM   #3
cynwulf
Senior Member
 
Registered: Apr 2005
Posts: 2,215
Blog Entries: 5

Rep: Reputation: 1307Reputation: 1307Reputation: 1307Reputation: 1307Reputation: 1307Reputation: 1307Reputation: 1307Reputation: 1307Reputation: 1307Reputation: 1307
I've seen this in the past between updates of Firefox/Iceweasel, in windows as well, it's usually resolved by right clicking on the toolbar and selecting "customise", then just drag the navigation buttons back on to the toolbar.
 
Old 04-25-2011, 07:57 PM   #4
kaz2100
Senior Member
 
Registered: Apr 2005
Location: Penguin land, with apple, no gates
Distribution: SlackWare > Debian testing woody(32) sarge etch lenny squeeze(+64) wheezy jessie stretch buster
Posts: 1,665

Rep: Reputation: 98
Hya,

Same situation happened to my Penguin.

I tried Caravel's solution, which turned out to be that "navigation button" exists and that it is not associated by icon. (empty icon)

Simply installing "tango-icon-theme" worked.

Happy Penguins!
 
Old 04-27-2011, 10:48 AM   #5
EDDY1
LQ Addict
 
Registered: Mar 2010
Location: Oakland,Ca
Distribution: wins7, Debian wheezy
Posts: 6,838

Rep: Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649
Is it just the buttons or navigation toolbar?
Inavigation toolbar
click View>>Toolbar and click on navigation toolbar.
 
Old 04-30-2011, 07:24 PM   #6
kaz2100
Senior Member
 
Registered: Apr 2005
Location: Penguin land, with apple, no gates
Distribution: SlackWare > Debian testing woody(32) sarge etch lenny squeeze(+64) wheezy jessie stretch buster
Posts: 1,665

Rep: Reputation: 98
Hya,

Correction to 25/Apr post.

Installing tango-icon-theme works, but not all cases. These which failed to work, may work with tangerine-icon-theme. I have not investigated yet.

My situation is: navigation bar itself is good. reload, stop, home icons are good tango icons. back, forward icons are missing. The tiny triangle, which leads to navigation pull down menu is OK.

My system: Testing amd64, updated once a week or so.

Last edited by kaz2100; 04-30-2011 at 07:40 PM. Reason: added system info
 
Old 05-08-2011, 07:52 PM   #7
kaz2100
Senior Member
 
Registered: Apr 2005
Location: Penguin land, with apple, no gates
Distribution: SlackWare > Debian testing woody(32) sarge etch lenny squeeze(+64) wheezy jessie stretch buster
Posts: 1,665

Rep: Reputation: 98
Hya,

Selecting correct style and icons under setting menu (xfce4) made things straightened.

Cheers

Happy Penguins!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The open with dialog in iceweasel is not opening iceweasel! ck_at_work Linux - General 6 11-09-2010 02:49 AM
Drawing Arrows Woodsman Linux - Software 7 10-17-2008 12:18 PM
i lost my previous linux OS link-how do i recover jagdishpandey Linux - Kernel 8 07-18-2007 08:05 AM
[SuSE] "Previous Segment Lost" ... JordanH Linux - Networking 0 06-01-2004 01:54 AM
keyboard lost up & down arrows? (gnome only) undecipherable Linux - Hardware 0 12-05-2002 04:37 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian

All times are GMT -5. The time now is 09:04 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration