LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-05-2011, 05:52 PM   #1
themess
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2008
Location: Indiana
Distribution: Debian
Posts: 27

Rep: Reputation: 0
Audio clips stop playing, one day after reboot


I've only been running Linux for a year. Running Debian Squeeze, AMD64. I watch/listen to video clips, mostly on political blogs. IceWeasel is the browser. Adobe Flash Player non-free plug-in is installed. About three weeks ago, the audio became garbled, with unintelligible noise that goes from high to low volume at about 2 Hz. A reboot fixes it. 18 hours later it still works. By about 24 hours post-boot, the problem recurs. The system plays CDs well even when the audio clips won't play. Audio-only clips have the problem.

I'm also trying to figure out a problem with "Volume /tmp only has ??? Mb free".

I am at a loss for ways to begin to trouble shoot this problem, or even to be able to succinctly describe it for a fruitful search.

Any ideas?

Thanks.
 
Old 10-05-2011, 11:09 PM   #2
jdkaye
Senior Member
 
Registered: Dec 2008
Location: Westgate-on-Sea, Kent, UK
Distribution: Debian Testing Amd64
Posts: 4,418

Rep: Reputation: Disabled
did the audio problems start when you started getting messages about /tmp running out of space? The 2 problems could be connected. /tmp gradually gets files added and a reboot does clear out those files. Can you post the output of the df command? That may help diagnose the problem.
ciao,
jdk
edit: I just read your other thread. I'd suggest following the advice there. It may clear up this problem as well.

Last edited by jdkaye; 10-05-2011 at 11:12 PM.
 
Old 10-13-2011, 05:26 PM   #3
themess
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2008
Location: Indiana
Distribution: Debian
Posts: 27

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Problem has ended

On Sunday, I believe, Debian made available upgrades to Squeeze, to go to version 6.0.3. Since upgrading, the problem has ended. Thank you for the comment.
 
  


Reply

Tags
audio, flash


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trying to combine two video clips containing different .wav audio -wavs too different Lyle Linux - Software 1 06-12-2010 06:45 AM
Playing HD clips on Open Suse 11 yaarappa Linux - Software 0 06-08-2009 05:12 PM
Why I have to reboot my comp each and every day, after switch on SUSE 11.0 riba43 Suse/Novell 18 08-27-2008 11:55 AM
No audio on those crazy "imbedded video" clips on webpages tw001_tw Slackware 7 05-14-2006 06:25 PM
SCALE 3X Audio Clips have been Posted to LQ Radio jeremy LQ Suggestions & Feedback 1 02-23-2005 02:27 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:22 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration