LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-15-2004, 06:52 AM   #1
jeroenvrp
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2004
Location: Netherlands
Distribution: Gentoo and SuSE
Posts: 18

Rep: Reputation: 0
Question Apache/tomcat/webapps: Invalid command 'WebAppDeploy' (and WebAppInfo)


Hello,

(Note: I also posted this on usenet, so if you read it more than once, my appologies.)

Distro = Debian (testing)
Apache = 1.3.31 (Debian GNU/Linux)
Tomcat4 = 4.1.30
libapache-mod-webapp = 1.2.1

The following line have been added to /etc/apache/http.conf:

Code:
WebAppConnection conn warp localhost:8008
WebAppDeploy tomcat-docs conn /tomcat-docs
WebAppInfo /webapp-info
When I start Apache or do an apachectl configtest I receive the following error:

Configuration syntax error detected. Not reloading.

Syntax error on line 1022 of /etc/apache/httpd.conf:
Invalid command 'WebAppDeploy', perhaps mis-spelled or defined by a module not included in the server configuration


in modules.conf this line is included:

Code:
LoadModule webapp_module /usr/lib/apache/1.3/mod_webapp.so
When I add above line to httpd.conf it complains that webapp_module is allready loaded, so I suppose the module is loaded.

When I uncomment WebAppDeploy it starts to complain about WebAppInfo.

Please help? I'm stuck here.

Regards,

Jeroen

Last edited by jeroenvrp; 10-15-2004 at 06:56 AM.
 
Old 10-17-2004, 09:54 PM   #2
haimeltjnfg
Member
 
Registered: May 2004
Distribution: debian
Posts: 235

Rep: Reputation: 30
do the logs say anything?
 
Old 10-18-2004, 02:07 AM   #3
jeroenvrp
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2004
Location: Netherlands
Distribution: Gentoo and SuSE
Posts: 18

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally posted by haimeltjnfg
do the logs say anything?
No nothing.

Not in /var/logs/messages* and not in /var/logs/apache/error*

Jeroen
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache error - Invalid Command 'AddType'... humbletech99 Linux - Networking 0 11-28-2005 08:22 AM
Devil Linux and webapps momilla Linux - Software 0 10-22-2004 03:30 AM
apache SSI error with Invalid command 'AddOutputFilter' Moebius Linux - Software 2 10-15-2004 12:18 PM
Why use Apache with Tomcat rather than just Tomcat itself? davee Linux - Software 1 08-21-2003 09:47 PM
invalid dial command haknot Linux - General 0 03-01-2001 07:20 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:33 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration