LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian
User Name
Password
Debian This forum is for the discussion of Debian Linux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-13-2013, 07:15 PM   #46
Ac1d
Member
 
Registered: Oct 2013
Posts: 39

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled

Now i can't even run aticonfig -adapter=all --initial. Thinking it's time for a reinstall.
 
Old 10-14-2013, 07:50 AM   #47
Ac1d
Member
 
Registered: Oct 2013
Posts: 39

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Click image for larger version

Name:	IMG_20131014_044147075.jpg
Views:	14
Size:	234.5 KB
ID:	13720

After a reinstall, installing fglrx & running aticonfig --adapter=all --initial

In back where I started, but this time around I'm not using my restart button until this issue is solved.
 
Old 10-15-2013, 09:06 PM   #48
Ac1d
Member
 
Registered: Oct 2013
Posts: 39

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Code:
Section "ServerLayout"
	Identifier     "aticonfig Layout"
	Screen      0  "aticonfig-Screen[0]-0" 0 0
	Screen         "aticonfig-Screen[1]-0" RightOf "aticonfig-Screen[0]-0"
EndSection

Section "Module"
EndSection

Section "Monitor"
	Identifier   "aticonfig-Monitor[0]-0"
	Option	    "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
	Option	    "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
	Option	    "DPMS" "true"
EndSection

Section "Monitor"
	Identifier   "aticonfig-Monitor[1]-0"
	Option	    "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
	Option	    "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
	Option	    "DPMS" "true"
EndSection

Section "Device"
	Identifier  "aticonfig-Device[0]-0"
	Driver      "fglrx"
	BusID       "PCI:1:0:0"
EndSection

Section "Device"
	Identifier  "aticonfig-Device[1]-0"
	Driver      "fglrx"
	BusID       "PCI:2:0:0"
EndSection

Section "Screen"
	Identifier "aticonfig-Screen[0]-0"
	Device     "aticonfig-Device[0]-0"
	Monitor    "aticonfig-Monitor[0]-0"
	DefaultDepth     24
	SubSection "Display"
		Viewport   0 0
		Depth     24
	EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
	Identifier "aticonfig-Screen[1]-0"
	Device     "aticonfig-Device[1]-0"
	Monitor    "aticonfig-Monitor[1]-0"
	DefaultDepth     24
	SubSection "Display"
		Viewport   0 0
		Depth     24
	EndSubSection
EndSection
Current xorg.conf, primary card is cloning 3 monitors, secondary is cloning 2 (different desktops between main and secondary cards)

Last edited by Ac1d; 10-15-2013 at 09:08 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LXer: The AMD Catalyst 13.6 proprietary video driver will support the latest AMD APUs and I really LXer Syndicated Linux News 0 07-10-2013 01:20 PM
Installation Hangs AMD 4800+ AMD Northbridge 690 d.kumar Linux - Hardware 6 10-25-2008 11:45 AM
openSuse 10.2, AMD x86_64, NDAS installation with Ximeta driver failed EichbaumExport Linux - Hardware 0 05-21-2007 03:09 PM
LXer: AMD 8.36.5 Display Driver LXer Syndicated Linux News 0 04-18-2007 09:31 PM
Ati Xpress with AMD 64 driver Alinuxnoob Linux - General 1 06-09-2005 11:02 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Debian

All times are GMT -5. The time now is 11:09 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration