LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > CentOS
User Name
Password
CentOS This forum is for the discussion of CentOS Linux. Note: This forum does not have any official participation.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-29-2016, 12:09 AM   #1
nweights
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2016
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
Unhappy HELP with LCE OPSEC missing authkeys upon restarting daemons on Centos 6.8 minimal


I just began installing Tenable Security Center Log Correlation Engine (LCE) for my firewall. I'm using Check Point R77.30. I followed the guide down to creating opsec keys "./opsec_putkey <IP Firewall>". After creating authkeys, I then try to restart the opsec service. But the problem is whenever I restart Opsec daemon, the authkeys that I created before had gone missing (or deleted).
So here's the sequence,
1. installed LCE OPSEC
2. installed Check Point R77.30
3. began putting key with cmd "./opsec_putkey <Check Point IP>"
4. authkeys created along with (CKP_mutex::__CkpReg_Mutex_, CKP_mutex::checkpoint_rand_mutex, CKP_shmem_._authkeys.C, CKP_shmem_._sslauthkeys.C, CKP_shmem_._sslsess.C)
5. rebooting the system, and those authkeys are still there
6. restarting the lce_opsec daemons service
7. authkeys gone


Any thought about why its gone? The authkeys was supposed to remain in the folder whenever restarting the service...
(I'm using centos minimal 6.8)


Thanks for the help,
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BlueZ-4.101 RFCOMM issue and missing daemons austinr1028 Linux - Software 4 12-19-2017 07:56 AM
Restarting Centos 5.8 server meows LinuxQuestions.org Member Intro 0 01-15-2013 01:24 AM
Slackware 13.37 Minimal Install - whats missing? sebastian.heyn Slackware 11 01-05-2012 10:17 AM
Centos Not restarting scandog Linux - Newbie 5 11-16-2005 06:24 PM
restarting of services/daemons coopergr Linux - Newbie 3 04-04-2002 09:23 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > CentOS

All times are GMT -5. The time now is 08:51 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration