LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Blogs > crnac
User Name
Password

Notices


Rate this Entry

ja sam crnac

Posted 04-02-2006 at 05:33 AM by crnac

mnoge zanima kako je to biti crnac. A ja im kazem - ma bolje da ne znate. Evo najsveziji primer - uzmem nekoj cici broj telefona. Onako, nije nista posebno ali jebiga rupa je rupa. Bolje nego ruka. I tako zovem ja nju ali ne mogu da dobijem. Veza se stalno prekida. I tako vec ceo zivot ne mogu da dobijem ono sto zovem. Nisu samo zene u pitanju, ali uglavnom su zene u pitanju.
Posted in Uncategorized
Views 826 Comments 1
« Prev     Main     Next »
Total Comments 1

Comments

  1. Old Comment
    ...se oduvek znao. eto ima skoro godina dana od kako sam onako iz ciste fore okacio prvi post na ovom blogu bez ikake zelje da ga nesto nastavljam ili produbljujem, a eto prica se opet nastavlja. tacnije i dalje sam isti crnac kao sto sam i bio. nisam nesto mnogo napredovao, sem sto sam stekao jos malo zivotnog i poprilicno radnog iskustva. ali po svemu sudeci to nista nije dovoljno da resim svoj jedini pravi problem, a to je pristup zenama. inace eto iz zivotnog iskustva, nedavno sam dobio novu ideju da je kolicina smorenosti i depresije kojom baratam u nekom trenutku direktno srazmerna kolicini odece koju nosim u trenutnom prebivalistu (ne mogu reci kuci jer ne znam sta je to). dakle kad je u stanu hladno i kad ne mogu da se razgacim ko coek, vata me teska depresija. ovih dana je eto i u pustinji prilicno zaladilo, pa se u prebivalistu mora nositi neka teza odjeca. to sve dovodi do ciste smorenosti i nelagodnosti. to je nova ideja.
    Posted 12-31-1969 at 07:00 PM by crnac crnac is offline
 

  All times are GMT -5. The time now is 06:20 PM.

Main Menu
Advertisement
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration