LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > 4MLinux
User Name
Password
4MLinux This forum is for the discussion of 4MLinux.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-12-2023, 10:12 PM   #1
kevtardis
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2018
Posts: 17

Rep: Reputation: Disabled
updater (zk update) not working


I cloned my 4MLinux 40 VirtualBox vdi and named it 4MLinux 42.

I then opened up the new VDI and tried to run the updater. I attached a copy of the error msg in its entirety, but basically it says

wget: server returned error: HTTP:/1.1 404 Not Found
Error in downloading. Check your internet connection

This hasn't happened to me before. Internet is up and running. Any thoughts? Thanks.

KM
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_partial.png
Views:	7
Size:	59.4 KB
ID:	40802  
 
Old 04-13-2023, 01:15 PM   #2
zk1234
4MLinux Maintainer
 
Registered: Oct 2010
Location: Poland
Distribution: 4MLinux, Slackware
Posts: 1,249

Rep: Reputation: 220Reputation: 220Reputation: 220
Hi,

It's probably related to the change in the "zk" script, which was announced here:
https://4mlinux-releases.blogspot.co...-released.html

Solution:
Code:
wget https://sourceforge.net/projects/linux4m/files/42.0/addons/zk/addon_zk-42.0.tar.xz
zk.sh addon_zk-42.0.tar.xz
After that, you can try to run "zk update" again.

.
 
1 members found this post helpful.
Old 04-13-2023, 01:38 PM   #3
kevtardis
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2018
Posts: 17

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
That did it. I certainly did miss the announcement about the zk update.

Thanks.

KM
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Suse 11.0 nvidia software repository not working when the updater is run james2b SUSE / openSUSE 0 10-23-2010 10:10 PM
Add/Remove software & Software Updater not working timelord567 Linux - Newbie 8 06-11-2009 10:39 PM
sound not working after software updater on fedora 8 garyjohn Linux - Hardware 5 03-29-2008 02:03 PM
Yum, Yumes, and Software updater are not working maestro52 Fedora 7 03-29-2007 09:49 AM
Yum & software updater stopped working and DVD rom gone after last update Stratofender Linux - Newbie 3 03-20-2007 11:54 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > 4MLinux

All times are GMT -5. The time now is 02:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration