LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Zenwalk
User Name
Password
Zenwalk This forum is for the discussion of Zenwalk Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-06-2009, 06:20 PM   #1
fread
Member
 
Registered: Feb 2009
Location: Caribbean
Posts: 47

Rep: Reputation: 15
sound on iceweasel


for some reason the sound sticks or malfunctions when i try to view video content online..regardless of what site i view. Sometimes a load a video on youtube and it works fine...but of lately the sound almost never works...i also use opera 10.0...the same thing happens...the sound seem to be caught in an infinite loop...just repeating like one second of the audio....any suggestions
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Lenny 32-bit Iceweasel no sound agrestic Debian 1 09-07-2009 01:29 AM
No sound during Flash video playback from within Iceweasel 3 bgoodr Linux - Software 1 03-28-2009 10:32 AM
no more sound in amarok and iceweasel xine can't initialize audio driver cyrilng Linux - Software 4 06-11-2008 12:35 AM
Configure Sound in IceWeasel gamewolf Debian 17 02-07-2008 10:04 AM
Sound doesn't work in Iceweasel Virtuality Linux - Software 1 02-01-2008 11:37 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:28 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration