LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Zenwalk
User Name
Password
Zenwalk This forum is for the discussion of Zenwalk Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-22-2006, 09:22 PM   #1
interndan
Member
 
Registered: Aug 2004
Location: near Marion, Ill
Distribution: Slackware 13.37
Posts: 238

Rep: Reputation: 17
netpkg


I cannot get netpkg to start. I get an error that says no network, however the network is working as I am using it now. I had previously used netpkg to install open office and it seemed to work ok, but a little slow. I tried another repository to see if it was faster, now I have this error.

Dan
edit: wget also works

Last edited by interndan; 09-22-2006 at 11:15 PM.
 
Old 09-22-2006, 11:53 PM   #2
interndan
Member
 
Registered: Aug 2004
Location: near Marion, Ill
Distribution: Slackware 13.37
Posts: 238

Original Poster
Rep: Reputation: 17
Problem solved. Reading the manual really helps I found a way to change repositories from command line. That solved the problem. I realized it quit working after selecting a new repository, unfortunately I forgot which one I had selected that broke the program. Any way to fix the problem if it happens to you, open a root terminal and enter
code:
netpkg select-mirror

I chose the first option to get it working again.
 
Old 09-24-2006, 10:25 PM   #3
missmoondog
Member
 
Registered: Oct 2005
Distribution: Zenwalk 3.0
Posts: 34

Rep: Reputation: 15
thanks. exactly what i was looking for after just now updating my zenwalk 3.0.
 
Old 09-25-2006, 10:25 AM   #4
interndan
Member
 
Registered: Aug 2004
Location: near Marion, Ill
Distribution: Slackware 13.37
Posts: 238

Original Poster
Rep: Reputation: 17
Glad it helped someone else.

Dan
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
something wrong when trying to open netpkg Jedi_Jay87 Zenwalk 2 08-30-2006 04:45 PM
slack and netpkg shag Slackware 5 01-14-2006 07:29 PM
Netpkg adds dependency checking jpgu Linux - News 0 12-24-2005 07:53 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:08 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration