LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > VectorLinux
User Name
Password
VectorLinux This forum is for the discussion of VectorLinux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-04-2004, 11:37 PM   #1
salvarad
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Distribution: mandrake 9.1
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
some kind of mouse glitch?


im a linux noob... so bear with me...

im running vector linux..., when trying to load x, im constantly crashing, then its running halt all and kill all commands and shutting down the entire system... atleast from what i can catch on its way down.. but what im noticing is the mouse control isnt working right from the initial splash gui screen. any movement of the mouse, and it recenters at the lower left corner of the screen; and will do so about every 1/2 second. any thoughts?
 
Old 02-05-2004, 12:00 AM   #2
synaptical
Senior Member
 
Registered: Jun 2003
Distribution: Mint 13/15, CentOS 6.4
Posts: 2,020

Rep: Reputation: 46
reconfigure X. i think vector should have xf86config, right? if not, post your hardware and your XF86Config file.
 
Old 02-05-2004, 12:17 AM   #3
elliotts
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Distribution: Vector Linux 4.0
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
or you could use VASM when you login
 
Old 02-07-2004, 02:56 AM   #4
Megamieuwsel
Member
 
Registered: Sep 2002
Location: Haarlem , the Netherlands
Distribution: VectorLinux SOHO 5.1
Posts: 465

Rep: Reputation: 35
If you're not into editing the xf86config , but want to use VASM instead , I recommend you do this from the prompt.
Running VASM in X the first time , tends to mess the system.
If you browse the VL-Forums , you'll find , there's a fix for that(by Kocil).
http://www.vectorlinux.com/forum/
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KVM mouse glitch VxJasonxV Linux - Hardware 30 03-15-2005 01:15 PM
Knode Glitch SnowSurfAir Linux - Software 0 11-29-2004 06:55 PM
LQ Search glitch ppuru LQ Suggestions & Feedback 9 09-02-2004 08:31 AM
kind of a programming quesion...kind of not tho jhorvath Programming 2 06-30-2003 10:05 PM
Is it a glitch? qulnxsh Linux - Software 1 04-28-2003 01:58 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:39 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration