LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > VectorLinux
User Name
Password
VectorLinux This forum is for the discussion of VectorLinux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-30-2006, 08:48 PM   #1
french_frogger
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2004
Location: Canada
Distribution: Vectorlinux 5.1 SOHO
Posts: 21

Rep: Reputation: 15
ATI kernel modules build fail


Here is my problem:

I'm trying to install the latest ATI drivers for my PCI-e X800XL. This is the error I get.

ATI module generator V 2.0
==========================
initializing...
cleaning...
patching 'highmem.h'...
assuming new VMA API since we do have kernel 2.6.x...
doing Makefile based build for kernel 2.6.x and higher
make -C /lib/modules/2.6.13/build SUBDIRS=/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x modules
make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-2.6.13'

WARNING: Symbol version dump /usr/src/linux-2.6.13/Module.symvers
is missing; modules will have no dependencies and modversions.

CC [M] /lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/agp3.o
In file included from include/asm/fixmap.h:27,
from include/asm/pgtable.h:17,
from include/linux/mm.h:36,
from include/asm/pci.h:7,
from include/linux/pci.h:919,
from /lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/agp3.c:66:
include/asm/acpi.h:31:28: acpi/pdc_intel.h: No such file or directory
make[2]: *** [/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x/agp3.o] Error 1
make[1]: *** [_module_/lib/modules/fglrx/build_mod/2.6.x] Error 2
make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-2.6.13'
make: *** [kmod_build] Error 2
build failed with return value 2


Of course I can see I'm missing some include files, but why, or where can I get them?
 
Old 02-20-2006, 04:29 PM   #2
easuter
Member
 
Registered: Dec 2005
Location: Portugal
Distribution: Slackware64 13.0, Slackware64 13.1
Posts: 537

Rep: Reputation: 62
hey, i'm having the EXACT same problem as you, maybe you want to follow the threat i already have running. toggle to page two, i think we're nearly solving it

http://www.linuxquestions.org/questi...d.php?t=417112
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Build of kernel module failed/ATI damianlr Suse/Novell 11 01-22-2006 11:11 AM
Installing ATI drivers to Slackware 10 - kernel modules? wezzer Slackware 9 08-31-2004 05:12 PM
Can't build kernel module for ATI RADEON 9700 PRO ph0ngwh0ng Linux - Newbie 2 04-16-2004 03:10 PM
ATI Driver module build fail Bana Linux - Software 0 02-16-2004 02:54 PM
eth0 make modules fail pibevalera Linux - Networking 9 11-28-2001 09:08 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:41 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration