LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Ubuntu
User Name
Password
Ubuntu This forum is for the discussion of Ubuntu Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 05-06-2009, 12:56 PM   #1
uskomaton
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2008
Location: Sweden
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
Xubuntu 9.04 and "network service discovery disabled" message


So I keep getting this message every time I login, any idea how to make this stop?
 
Old 05-09-2009, 02:26 AM   #2
tommcd
Senior Member
 
Registered: Jun 2006
Location: Philadelphia PA USA
Distribution: Lubuntu, Slackware
Posts: 2,230

Rep: Reputation: 288Reputation: 288Reputation: 288
These threads are a bit old, so I am not sure if they apply. See if the solution posted in them helps:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=465925
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=525149
I use Ubuntu, not Xubuntu, so I can't verify this for myself.
 
Old 05-10-2009, 03:07 PM   #3
uskomaton
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2008
Location: Sweden
Posts: 12

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally Posted by tommcd View Post
This one worked, thanks
 
  


Reply

Tags
network, xubuntu


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Network Cable Unplugged" error message in XP after booting Knoppix NanakiXIII Linux - General 31 05-23-2008 07:21 PM
Logs filling up with "smbd/service.c:make_connection" - "couldn't find service" DumbTerminal Linux - Networking 14 07-16-2007 07:33 AM
LXer: Displaying "MyComputer", "Trash", "Network Servers" Icons On A GNOME Desktop LXer Syndicated Linux News 0 04-02-2007 09:31 AM
counter part of "service network restart" b0nd Slackware 5 10-10-2005 07:47 AM
<input type="button" disabled="true" > does not work in ns4.7 or 4.9 cybercop12us Programming 2 11-29-2002 09:31 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:38 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration