Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Ubuntu
User Name
Ubuntu This forum is for the discussion of Ubuntu Linux.


  Search this Thread
Old 11-08-2005, 04:26 PM   #1
LQ Newbie
Registered: Nov 2005
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Angry ubuntu 5.10 gives me tty error on restart

i just installed ubuntu today, i used to use linux a while back, and a friend turned me on to ubuntu, so i figured, what the hell. i instaleld it, seemed simple enough, had all the partitions ready for me. installed it, went through ok, installed grub1.5. and on restart, while dual booting with xp pro, i get a tty error message on loading devices, says hda/sda i think? says that it does not exsist, the directory does not exsist.. what am i doing wrong??? any thoughts!!!?!?! please help me out thanks!


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu hangs on restart Virp00 Ubuntu 1 07-10-2005 09:39 AM
stderr is not a tty - where are you? xsession error aus9 Slackware 1 09-25-2004 10:16 AM
change tty => system crashes (ati driver/tty resolution) mosca Debian 6 08-05-2004 07:37 AM
Getting tty error message running autostart script. paul.sheldon Linux - General 5 10-18-2003 03:43 PM
Networking error tty bobbinbrisco Linux - Networking 9 08-02-2001 05:47 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:31 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration