LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Ubuntu
User Name
Password
Ubuntu This forum is for the discussion of Ubuntu Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-18-2005, 12:57 PM   #1
der_kaiser1
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2005
Posts: 24

Rep: Reputation: 15
Sound problem with Skype


I have a Toshiba Satellite A60 with Ubuntu Hoary, and I'm using Skype with it, but I have a problem.
After 1 or 2 minuts of a call, sound starts to be strange, I can hear nothing, but others can hear me, and I have to restart Skype and redial again to have a normal sound, and after that, have the same problem again...
I'm using ALSA for the in, and OSS for the out...

Can any one help me?
 
Old 07-31-2005, 08:09 PM   #2
der_kaiser1
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2005
Posts: 24

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Really no idea?
 
Old 08-01-2005, 05:31 AM   #3
jolly1701
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: England, UK.
Distribution: SuSE 10
Posts: 126

Rep: Reputation: 15
would this be of any help ...

http://tinyurl.com/dxnl9
 
Old 08-01-2005, 08:10 AM   #4
der_kaiser1
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2005
Posts: 24

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Thanks for replying Joly, but I have no problem with the installation. Skype is installed and it works well, but that's after 3 or 4 minutes of a call that problems appear...
 
Old 08-01-2005, 10:21 AM   #5
jolly1701
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: England, UK.
Distribution: SuSE 10
Posts: 126

Rep: Reputation: 15
i was thinking more of the lib updates ...
 
Old 08-01-2005, 12:42 PM   #6
der_kaiser1
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2005
Posts: 24

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I've checked Synaptic and it seems that libqt3c102-mt is installed...
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sound, xmms and skype solution for ubuntu eerstkoffie Ubuntu 0 08-25-2005 07:42 AM
Skype: "Problem with Sound Device" Gay R0b0t Suse/Novell 1 06-12-2005 07:36 PM
skype:bad sound laurentwahl Linux - General 6 05-30-2005 11:21 AM
Problem with sound in ET and Skype, simoutesly iskrem Linux - Software 5 03-19-2005 02:02 PM
How and what programs do I associate with Skype to hve sound rafty114 Linux - Software 2 03-02-2005 04:10 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:06 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration