LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Ubuntu
User Name
Password
Ubuntu This forum is for the discussion of Ubuntu Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-09-2010, 10:29 PM   #1
NOoBuntuLinux
Member
 
Registered: Nov 2008
Posts: 43

Rep: Reputation: 15
Angry Problem: Youtube video screen - Shockwave flash - White screen. Firefox.


Yes I use Firefox on Ubuntu Linux 8.04 LTS Desktop Edition.

When ever I try to watch a video, most of the time, where the black video screen is supposed to be seen, is not seen. It is a large white/light grey square. I refresh lots of times because that is what used to cure the glitch, but not anymore. I want it to stop permanently, and I can't as of yet figure out how to do so. I CAN use Opera.. but even if I use that, it's a slow load up time, and you can't click the suggested video icons after you have finished the video.

I attached a screen shot of Youtube with the problem.

Suggestions appreciated.
 
Old 04-10-2010, 12:34 PM   #2
Ahemta
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2010
Posts: 1

Rep: Reputation: 1
i have same problem and i had searched for a solution and i can't fix it
 
0 members found this post helpful.
Old 04-11-2010, 12:25 PM   #3
JJSeay
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2010
Location: Spring
Distribution: Ubuntu
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
NoVideo

This is my first post, and I would like to join the two posts about no video. My configuration is Karmic with Firefox installed.

I used the KDE system for several years and moved to Karmic this year. I did not have this problem is the KDE distro.

I suspect a problem with the streaming functions in Firefox or Ubuntu.

Reason: Occasionally, I will get an error screen that states "An Error has occurred."

Black screen.

Jerry-KE5PUT
 
Old 04-22-2010, 04:35 PM   #4
NOoBuntuLinux
Member
 
Registered: Nov 2008
Posts: 43

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Question Anyone alive in the answering community?

So........... Any takers???
 
Old 04-23-2010, 09:28 AM   #5
lupusarcanus
Senior Member
 
Registered: Mar 2009
Location: USA
Distribution: Arch
Posts: 1,022
Blog Entries: 19

Rep: Reputation: 146Reputation: 146
- Right-click it and tell of the options you see.
- Are you accepting cookies?
- Under Tools -> Options-> Applications, what are the entries for Flash?
- Are you using Ubuntu's distribution of Flash or did you D/L it from Adobe's site?
(Just troubleshooting right now)
 
Old 04-29-2010, 08:44 PM   #6
jfmxl
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2010
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
I upgraded from 9.04 to 9.10 and now I cannot play embedded youtubes. Youtubes from the youtube site itself play ok.

Using a tip about aboutlugins from someone on the firefox list I discovered the following plugins are in use:

/var/lib/flashplugin-installer/npwrapper.libflashplayer.so
application/x-shockwave-flash Shockwave Flash swf
application/futuresplash FutureSplash Player spl

/usr/lib/mozilla/plugins/libtotem-cone-plugin.so
video/flv Flash video flv

So... one plugin plays youtube itself and the other fails to play embedded youtubes?

jfl@ws3:~$ uname -a
Linux ws3 2.6.31-21-generic #59-Ubuntu SMP Wed Mar 24 07:28:27 UTC 2010 x86_64 GNU/Linux]

jfl@ws3:~$ firefox -version
Mozilla Firefox 3.5.9, Copyright (c) 1998 - 2010 mozilla.org

Any help would really be appreciated.

Still wish I had never hit the upgrade button.
 
  


Reply

Tags
embedded, firefox, flash, youtube


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firefox / Flash Player problem: Sometimes only audio works, video is white screen. NOoBuntuLinux Ubuntu 1 03-28-2009 10:16 PM
Firefox / Flash Player problem: Online video will play only audio, video is white. NOoBuntuLinux Linux - Software 1 03-28-2009 12:57 AM
Laptop video works on 10.2 but white screen on 12 enine Slackware 2 04-01-2008 08:29 AM
White screen with java in firefox eatnumber1 Linux - Software 6 11-25-2005 04:56 PM
KDE startup failure - blue and white screen flash 2kman Linux - General 1 12-16-2003 05:21 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:25 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration