LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Ubuntu
User Name
Password
Ubuntu This forum is for the discussion of Ubuntu Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 02-24-2011, 03:58 PM   #1
mrmnemo
Member
 
Registered: Aug 2009
Distribution: linux
Posts: 527

Rep: Reputation: 51
LUKS LVM with usb token at boot


hi,

I am trying to boot a system with the following partition layout using Ubuntu 10.10.

Code:
part1 /boot
part2 LUKS lvm
I have followed tutorials found :
here,here, and here.

I saved this script at /boot.
I turned off the boot splash so I could see what was going on. I have also increased the sleep time in the script to 12 secs to see if my problem would be addressed.
I keep getting "FAILED to find suitable USB key-file" during boot. I am also unable to enter the passphrase at this point.
Am I missing something simple?
 
Old 02-25-2011, 11:54 PM   #2
mrmnemo
Member
 
Registered: Aug 2009
Distribution: linux
Posts: 527

Original Poster
Rep: Reputation: 51
OK

Why was my thread moved? Is this something that only ubuntu users use?
 
Old 02-26-2011, 09:32 AM   #3
win32sux
Guru
 
Registered: Jul 2003
Location: Los Angeles
Distribution: Ubuntu
Posts: 9,870

Rep: Reputation: 371Reputation: 371Reputation: 371Reputation: 371
Quote:
Originally Posted by mrmnemo View Post
Why was my thread moved?
I moved it because set up problems are not a security issue (at least not directly). I figured you'd get better exposure here in Ubuntu, plus I left a redirect behind in LQSEC, effectively giving you even more exposure in two totally different forums.

Quote:
Is this something that only ubuntu users use?
If you feel your thread fits better somewhere else you're free to use the Report button and request that it be moved. BTW, if you wish to discuss moderation issues please contact a moderator directly instead of using the thread, which isn't the proper venue.
 
1 members found this post helpful.
Old 02-26-2011, 09:35 AM   #4
mrmnemo
Member
 
Registered: Aug 2009
Distribution: linux
Posts: 527

Original Poster
Rep: Reputation: 51
Thanks man. You think this is a set up issue or something maybe with how ubuntu works?
 
  


Reply

Tags
luks usb+token


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] LUKS and LVM on two separate drives jjthomas Slackware - Installation 3 07-01-2010 11:39 AM
[SOLVED] Combining LUKS and LVM... LILO fails to boot STDOUBT Slackware - Installation 4 06-10-2010 10:58 PM
Luks/Lvm after dd duplication brodo Slackware 10 03-12-2009 04:56 PM
New kernel and existing Luks/Lvm ? brodo Slackware 3 09-14-2008 10:44 AM
luks cryptsetup and lvm question ruzzed Linux - Software 3 09-16-2007 08:21 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:01 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration