LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Ubuntu
User Name
Password
Ubuntu This forum is for the discussion of Ubuntu Linux.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 10-28-2007, 11:19 AM   #1
netjack
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Italy
Distribution: ubuntu 12.04 64 bit
Posts: 89

Rep: Reputation: 15
Audio missing in Flash Player Plugin


Hi,

I've posted this problem here http://www.linuxquestions.org/questi...283/page2.html some time ago. I have no sound when I playback flash clips - although every other sound on my PC is working (mp3 and the like).
I did not fix it as I don't know how to downgrade ALSA or the Flashplayer itself.
I posted this when I was using ubuntu 7.04; it's quite annoying that I find the problem still to exist in the 7.10. Is it because I have an old soundcard maybe?

It seems I'm using the ALSA 1.0.14 driver and the Shockwave Flash 9 r48 player.

How do I downgrade - using Synaptic Package Manager - either ALSA or Flashplayer?

Thx
 
Old 10-29-2007, 09:32 PM   #2
merize147
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: Where ever I put down Lappie
Distribution: Dragged kicking and screaming to RHEL
Posts: 132

Rep: Reputation: 15
this may help:

http://www.macewan.org/2006/06/01/ho...-linux-dapper/
 
Old 10-30-2007, 11:23 PM   #3
netjack
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Italy
Distribution: ubuntu 12.04 64 bit
Posts: 89

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Quote:
Originally Posted by merize147 View Post
Unfortunately, it didn't. Still no sound from Flash...

I did then downgrade to Flash Player 7. Now I have sound, but ver. 7 is known to have audio/video unsynch... what a mess.

Last edited by netjack; 10-31-2007 at 12:18 AM. Reason: partially solved the problem
 
Old 11-25-2007, 12:41 PM   #4
maxeuer
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2004
Posts: 14

Rep: Reputation: 0
Angry No sound Flasplayer Plugin Version 9

Sirs !
Flashplayer sound disappeared when upgrading from Shockwave Flash 7 -> 9
[I'm having Debian 3.1, sound is OSS]
Upgrading the whole Debian system to 4.0 with Alsa Kernel sound driver: no difference.

Only after installing libasound2 package, made the sound come up.
So it seems to me:flashplayer 9 needs:
A) Alsa sound drivers
B) installment of libasound2 , no where documented

Yours truly

Last edited by maxeuer; 02-05-2008 at 11:13 AM. Reason: solution found
 
  


Reply

Tags
alsa, flash, player, shockwave, sound


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no audio for iceweasel flash player plugin dombrowsky Linux - Software 11 10-18-2011 06:27 PM
Flash player plugin problem saravanavelu Linux - General 4 06-05-2007 06:49 AM
Problem with Flash player Plugin chakribobby Linux - Software 4 01-29-2007 08:22 PM
About flash player plugin satimis Fedora 5 05-12-2006 09:51 AM
Mplayer Plugin for firefox VS Flash Player waelaltaqi Linux - Software 3 01-28-2006 05:08 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:23 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration