LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Ubuntu (http://www.linuxquestions.org/questions/ubuntu-63/)
-   -   Audio missing in Flash Player Plugin (http://www.linuxquestions.org/questions/ubuntu-63/audio-missing-in-flash-player-plugin-595244/)

netjack 10-28-2007 11:19 AM

Audio missing in Flash Player Plugin
 
Hi,

I've posted this problem here http://www.linuxquestions.org/questi...283/page2.html some time ago. I have no sound when I playback flash clips - although every other sound on my PC is working (mp3 and the like).
I did not fix it as I don't know how to downgrade ALSA or the Flashplayer itself.
I posted this when I was using ubuntu 7.04; it's quite annoying that I find the problem still to exist in the 7.10. Is it because I have an old soundcard maybe?

It seems I'm using the ALSA 1.0.14 driver and the Shockwave Flash 9 r48 player.

How do I downgrade - using Synaptic Package Manager - either ALSA or Flashplayer?

Thx

merize147 10-29-2007 09:32 PM

this may help:

http://www.macewan.org/2006/06/01/ho...-linux-dapper/

netjack 10-30-2007 11:23 PM

Quote:

Originally Posted by merize147 (Post 2941684)

Unfortunately, it didn't. Still no sound from Flash...

I did then downgrade to Flash Player 7. Now I have sound, but ver. 7 is known to have audio/video unsynch... what a mess.

maxeuer 11-25-2007 12:41 PM

No sound Flasplayer Plugin Version 9
 
Sirs !
Flashplayer sound disappeared when upgrading from Shockwave Flash 7 -> 9
[I'm having Debian 3.1, sound is OSS]
Upgrading the whole Debian system to 4.0 with Alsa Kernel sound driver: no difference.

Only after installing libasound2 package, made the sound come up.
So it seems to me:flashplayer 9 needs:
A) Alsa sound drivers
B) installment of libasound2 , no where documented

Yours truly


All times are GMT -5. The time now is 01:17 PM.