Register a domain and help support LQ
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > SUSE / openSUSE
User Name
SUSE / openSUSE This Forum is for the discussion of Suse Linux.


  Search this Thread
Old 12-14-2005, 10:33 AM   #1
Registered: Jun 2003
Location: Long Island, NY
Distribution: Gentoo Unstable (what a misnomer)
Posts: 380

Rep: Reputation: 30
No Atheros wireless module

I recently installed the 64-bit version of openSuse 10.0 on an
x86_64 computer. It has a D-Link pci wireless card installed that
uses the Atheros chipset.

I installed the km_wlan package and the wireless card shows up in
Yast but running 'ifconfig -a' doesn't show the device.

I had the card running in a 32-bit computer and so I know the
module that the card uses, ath_pci, but there is no such module

Does anyone one know how I can get this card to work?


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
intel wireless pro 2200 detected as atheros wireless card? whf SUSE / openSUSE 5 08-29-2005 06:04 PM
Atheros Wireless 5001 and FC3 jpc1258 Linux - Laptop and Netbook 0 04-20-2005 12:37 PM
atheros wireless not recognized merri Linux - Wireless Networking 1 08-06-2004 11:28 AM
Atheros AR5001x+Wireless troubles Nocternal Linux - Hardware 4 06-14-2004 09:47 PM
Atheros AR5001X wireless configuration j911058 Linux - Newbie 0 06-03-2004 12:20 PM

All times are GMT -5. The time now is 03:14 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration